Patlayan su deposu dağcılara antrenman alanı oldu

Etkili olan soğuk hava nedeniyle Özalp İlçesi Sarıköy Mahallesi'nde, boruları patlayan ve akan suların donmasıyla buz kulesine dönüşen 20 metre yüksekliğindeki su deposu, dağcıların antrenman alanı oldu.

Haberler 23.01.2017 - 08:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dalarda böyle dik buzullar bulmann zor olduunu belirten Vadi Doa Sporlar Dernei üyesi Ömer Demez, Donan ve buz kulesine dönen su deposunu çalma alan olarak kullanmak istedik. çalmamz çok verimli geçti. Bu deneyimi yaamakta bizler için çok heyecan verici oldu dedi.

DACILARIN ANTREMAN ALANI OLDU

Hava scaklnn sfrn altnda 20 derece ölçüldüü Özalp lçesine bal Sarköy Mahallesinde bulunan bir su deposunun borular da souk hava nedeniyle patlad. Yaklak 20 metre yüksekliinde su deposunda patlayan borulardan akan sularn donmas, ortaya ilginç görüntüler çkard. Borular patlayan ve akan sularn donmasyla buz kulesine dönüen su deposu da daclarn antrenman alan oldu.

Vandaki Vadi Doa Sporlar Dernei üyesi daclar da Özalp lçesinde buz kulesine dönen su deposuna trman gerçekletirdi. Bu deneyimin kendileri için heyecan verdiini söyleyen Vadi Doa Sporlar Dernei üyesi Ömer Demez, ilçede hava scaklnn zaman zaman eksi 30 dereceye kadar dütüünü belirterek, Buras bizi cezb etti. Biz de Vadi Doa Sporlar Dernei üyeleri olarak bugün burada trmana geçtik. Bugünkü antrenmanmz çok verimli geçti. çok zevk aldk. Bu deneyimi yaamak bizler için çok heyecan verici oldu dedi.

Ana Sayfaya Git