Pendik’ten Kulp'a kitap desteği

İstanbul'un Pendik ilçesinde bulunan Şehit Adil Büyükcengiz Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri, Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde bulunan Uzunova Ortaokulu’na kütüphane kurarak kitap ve kırtasiye malzemesi desteğinde bulundu.

Haberler 14.01.2018 - 10:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Karde Okul Projesi kapsamnda Kulp Uzunova Ortaokulunu karde okul seçen Pendik ehit Adil Büyükcengiz Anadolu mam Hatip Lisesi öretmenleri ve örencileri, örnek bir davran sergileyerek 760 kitap, 2 bilgisayar ve çeitli krtasiye malzemelerini okula hediye etti. Uzunova Ortaokulunda görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öretmeni Nihal Bayndr, tayininin çkt Pendik ehit Adil Büyükcengiz Anadolu mam Hatip Lisesinde yeni okulundaki öretmenlere ve örencilere, Diyarbakrn Kulp ilçesinden özellikle Uzunova ilk-Ortaokulundan bahsederek daha önce görev yapt okulda kitap , krtasiye ve bilgisayar sorunlarn dile getirdi. Bu durumu örenen öretmen ve örenciler konuya duyarsz kalmad.

KTAP YARDIMI

Ekim aynda okul olarak yaplan kitap toplama kampanyasnda toplanan kitaplar ve örenciler için hazrlanan hediyeler okul müdürü Abdulkadir Ik ve Nihal Bayndr öncülüünde Emine çnar alc, Bilgen Kocakuak ve Ezgi Acarer tarafndan Diyarbakrn Kulp ilçesine bal Uzunova ortaokuluna getirildi. Pendik ehit Adil Büyükcengiz Anadolu mam Hatip Lisesi öretmenlerini büyük bir mutlulukla karlayan Uzunova Ortaokulu örencileri hazrladklar gösterileri katlmclara sergiledi. Daha sonra kitaplar ve dier malzemeler kütüphaneye örenciler ve davetlilerin katlmyla yerletirildi.

Ana Sayfaya Git