Pepe seyri!

Şırnak Emniyet Müdürlüğünce uygulanan, "Geçmişten Geleceğe Hep Beraber Sizinleyiz Projesi" kapsamında 200 çocuk ilk kez sinema ile tanıştı.

Haberler 20.03.2019 - 08:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnakta 200 çocuk ilk kez sinemaya gitti.

rnak Emniyet Müdürlüünce uygulanan, Geçmiten Gelecee Hep Beraber Sizinleyiz Projesi kapsamnda il genelinde 200 çocuk Kültür Merkezindeki sinema salonunda Toplum Destekli Polislik Büro Amirlii ekipleri ve öretmenler eliinde, Pepe Birlik Zaman adl çizgi film izledi. çocuklara polisler tarafndan patlam msr datld.

PEPE SEYRETT

l Emniyet Müdür Yardmcs lhami Doangüzel, ilk ve anaokulu örencilerinin fiziksel geliimine katkda bulunmak için Geçmiten Gelecee Hep Beraber Sizinleyiz Projesini hazrladklarn söyledi.

Doangüzel, projeyle toplumun deerleri hakknda bilgi sahibi olunmasn hedeflediklerini belirterek, rnakta çocuklarmz sinema ile bu ekilde buluturmamz ilk defa gerçekleiyor. Bundan sonra da bu tür faaliyetlerimiz devam edecek. dedi.

Film gösterimini 200 örenciye sunduklarn dile getiren Doangüzel, kent genelinde bin 500 çocuu sinemayla buluturmay hedeflediklerini kaydetti.

Sinemada ilk kez film izleyen örencilerden Kasm çetin, çok mutlu olduunu belirterek, polislere teekkür etti.

Ana Sayfaya Git