Polis fuhuş çetesini yakalamak için kılıktan kılığa girmiş

Tuzaklarına düşürdükleri kadınlara zorla fuhuş yaptıran 5'i kadın, 19 kişilik çeteyi çökerten polis ekiplerinin, şüphelileri yakalamak için doktor, temizlik görevlisi, telekomünikasyon çalışanı kılığına girdikleri ortaya çıktı.

Haberler 08.07.2018 - 11:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ahlak Büro Amirlii ekipleri, 3 ay boyunca teknik ve fiziki takip sonucu kadnlar fuha zorlayp, araclk ve yer temininde bulunan kiilerin adreslerini belirledi. Adana merkezli Diyarbakr, Mersin, Hatay ve stanbulda 17 adrese afakla birlikte baskn düzenleyen ekipler, Manukyan lakapl çete lideri Afife F.nin de aralarnda bulunduu, 5i kadn, 19 kiiyi gözaltna ald.

üphelilerin, otel, motel ve kamping kabinlerinde fuhu yaptrdklar kadnlardan kaçmak isteyeni de ölümle tehdit ettikleri belirlendi. Fuhu için, Adanann deniz kysnda bulunan ilçesi Karata seçen üphelilerin, gelen müterilerden 150 lira otel, 150 lira da birlikte olacaklar kadn için para aldklarn saptand. Polis, elence tesislerine gelen erkeklere kadn ayarlandn, bu kadnlarn 12345 numaral deniz manzaral kabinlere götürülüp, fuha zorlandn tespit etti.

FRE: TEMZLKç

Operasyonun ardndan polis, üphelilerin telefon dinlemelerinde yakalanmamak ifreli mesajlarla görütüünü ortaya çkard. çete üyelerinin, fuhu yapmak için temizlik yapmak, fuhu yapan kadn için temizlikçi, karpuz, oda, çetenin ana düürülen yabanc kadn için kaçak çay, fuhu yapan Türk kadnlara da Türk çay gibi ifreli mesajlarla haberletikleri belirlendi.

SALIK TARAMASINA GELEN DOKTOR OLDULAR

Polisin, çeteyi yakalamak için klktan kla girdii ifade edildi. Tesislere, tatilci çift rolünde giden, belediyenin temizlik görevlisi, telekomünikasyon çalan ve nüfus görevlisi klna giren polisin, kadnlara zorla fuhu yaptran çete üyelerini adm adm takip ettii belirtildi. Sivil polislerin ayrca beyaz önlük giyip gezici doktor olduu ve bu ekilde kamping alanlarna gelip aratrma ve inceleme yapt da ortaya çkt.

Ana Sayfaya Git