Polisler çocukları sinemayla buluşturdu

Muş'ta Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, 5 köy ortaokulundaki 320 öğrenciyi sinemaya götürdü.

Haberler 24.09.2019 - 09:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mu Emniyet Müdürlüü ekipleri, örencilerin moral ve motivasyonunu artrmak amacyla köyde eitimlerini sürdüren 320 çocuu sinemaya götürdü.

Toplum Destekli Polislik ube Müdürlüü ekiplerince Alparslann Torunlar Gelecee Umutla Bakyor projesi kapsamnda, Kepenek, Soucak, Sütlüce, Tekyol, ve çöürlü köyü ortaokullarndaki 320 örenci, otobüslerle okullardan alnarak kent merkezine getirildi.

Burada bir sinema salonunda eitici ve animasyon filmler izleyen çocuklara polisler tarafndan patlam msr ve yemek ikram edildi.

Aralarnda ilk defa sinemaya gelen çocuklarn da bulunduu örenciler, etkinlik sonunda kendilerine böylesi bir ortam hazrlayan polislere sarlarak teekkür etti.

- Bizler de çocuklar da moral depoladk

l Emniyet Müdürlüü Toplum Destekli Polislik ube Müdür Vekili Komiser Neslihan Akll, eitim öretimin balamasyla çocuklarn hem moral ve motivasyonunun artrlmas hem de polislerle çocuklarn kaynamas amacyla böyle bir proje hazrladklarn söyledi.

Akll, unlar kaydetti:

Okulda çocuklar ziyaret ettik. Onlar aldk sinemaya getirdik. Sinemada çocuklarla çok elendik. Güzel bir etkinlik oldu. Bizler de çocuklar da moral depoladk. Proje kapsamnda 5 ayr köy okulumuzdan 320 örencimizi sinemaya getirdik. lk defa sinemaya gelen çocuklarmz vard. Gerçekten biz de çok duygulandk. çocuklarn böyle güzel bir etkinlikle bulumas bizi de çok duygulandrd. Bu projelerimiz devam edecek.

Örencilerden Sidelya Tekin de polislerin kendilerine sürpriz yaptn belirterek, Bizleri sinemaya getirdiler. Daha önce hiç sinemaya gitmedim. Sinemay izledikten sonra bize yemek ikram ettiler. Polislere çok teekkür ederim. dedi.

Böylesi bir etkinlie katld için çok mutlu olduunu anlatan Buse Kül ise Bugün polisler bizi sinemaya getirdiler. Biz onlara sarldk, onlar da bize sarldlar. Birlikte el ele tutuup yürüdük. çok mutluyum, çünkü ilk kez sinemaya geliyorum. diye konutu.

Nilay Tekin de polislerin kendilerine unutamayaca bir gün yaattn ifade ederek, Onlara çok teekkür ediyorum. Bizi köyümüzden aldlar hiç beklemediimiz bir sürpriz yaparak sinemaya getirdiler. ifadesini kulland.

Ana Sayfaya Git