Proje okulu oldu!

Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi proje okulu oldu. Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Özcan Günel, "Gelecek yıl 30 başarılı öğrenciyi okulumuza bekliyoruz." dedi.

Haberler 30.04.2020 - 01:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Kayapnar ilçesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Anadolu mam Hatip Lisesi, Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu oldu.

Okulun Müdür Yardmcs Özcan Günel, Gelecek yl 30 baarl örenciyi okulumuza bekliyoruz. Okulumuz dier Fen Liseleri programn uygulayacak. Önümüzdeki sezon için 30 örenci Fen ve Sosyal Bilimler Proje okul örencisi olacak. dedi.

Okullarnn Kayapnar ilçesinde yaplan en iyi okullardan bir tanesi olduunu belirten Günel, Geni bir bahçeye sahip olup, hal sahas, basketbol sahas, voleybol sahas, kapal spor salonu, satranç odas, masa tenisi odas ve büyük bir kütüphanemiz mevcuttur. Okulumuz 5 yllk olmasna ramen Diyarbakrda birçok sportif ve kültürel etkinliklerde il birincilii, ikincilii ve üçüncülüü alarak kupalar kazanmtr. ifadelerini kulland.

Okulumuz sadece erkek lisesidir ve 200 kiilik pansiyonumuz bulunmaktadr. diyen Günel, sözlerine öyle devam etti:

Okulumuzu tercih eden örenciler istedikleri vakit derslerine çalmak için pansiyonda kalabilecekler. Her gün düzenli olarak etüt yaplmaktadr. Dier Fen Liselerinde uygulanan programlar bizim okulumuzda da uygulanmaktadr. Fizik, kimya, biyoloji, edebiyat, tarih, corafya ve ngilizce gibi dersler mevcuttur. Bu derslere ek olarak mesleki dersler verilmektedir. Halkmz arasnda mam Hatip Liselerinde sadece mesleki dersler öretilmekte ve mezun olanlar sanki sadece imam olacak gibi yanl bir alg söz konusudur. Oysaki mam Hatip Liselerinde ve bizim okuldan da mezun olan örenciler istedii bölümü çalarak kazanabiliyor. Bu okullarda örenciler tp, hukuk, mühendislik fakültelerini rahatlkla kazanabilir. Biz kendimize güveniyoruz. Fen Liselerinde uygulanan programlar bizde uyguluyoruz. Vellerimizin teveccühünü örencilerin tercihini bekliyoruz.

Ana Sayfaya Git