Proje rekortmeni!

TED Diyarbakır Koleji, 2018 teklif çağrısı döneminde Avrupa Birliği Erasmus + Programı Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar (KA229) kapsamında, biri koordinatör, ikisi ortaklık olmak üzere 3 proje başvurusunda bulundu. Ayrıca şu anda iki tane e-twining projesi yürütülmekte.

Haberler 07.04.2018 - 10:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - TED Diyarbakr Koleji, 2018 teklif çars döneminde Avrupa Birlii Erasmus + Program Okul Eitimi Stratejik Ortaklklar (KA229) kapsamnda, biri koordinatör, ikisi ortaklk olmak üzere 3 proje bavurusunda bulundu. Ayrca u anda iki tane e-twining projesi yürütülmekte.

PROJE ÜSTÜNE PROJE

TED Diyarbakr lkokulu olarak Trivia of Cosmos adl bir e-twinning projesi yürütüyoruz. Projenin ortaklar Polonya, Türkiye ve Portekiz. Projenin amac, evren ve uzay hakknda örencilerimize bilgi vermek, çeitli aktivitelerle onlarn yaratclklarn ve yeteneklerini gelitirmek ve örencilerin ufkunu açmak. TED Diyarbakr Koleji Anaokulu ise Heybemde Kitap Var adl e-twinning projesine ortak olmu ve Türkiye den 35 ortak okul ile birlikte okul öncesi çocuklarn geliimlerini desteklemek amacyla çalmalarn yürütmektedir. Projede 48-72 aylk çocuklara kitap okuma alkanl kazandrmay, çocuklarn aileleri ile kaliteli zaman geçirmeyi salamay, Türkçeyi doru konuma ve anlamay salamay amaçlyor.

Ana Sayfaya Git