Proteze kavuştu okula başladı!

Protez bacağına kavuşan 5 yaşındaki Muhammed, okula başladı

Haberler 20.10.2021 - 05:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardinin Kzltepe ilçesinde geliim gerilii nedeniyle 2 yl önce sa baca kesilen ve koltuk denei ile hayatna devam eden 5 yandaki Suriyeli Muhammed Hüseyin, protez bacaa kavumasnn ardndan okula balad. Kzltepe lçe Milli Eitim Müdürü Rvan Dündar, Muhammed Hüseyinin ana snfna kaydnn yaplp, okulla tantrldn söyledi.

Muhammed Hüseyinin geliim gerilii nedeniyle 2 yl önce sa baca kesildi. Muhammed, koltuk denei ile yürümeye balad. Muhammedin sosyal medyada paylalan görüntüleri, çok sayda kii tarafndan izlendi. Muhammed için hayrsever bir vatanda, protez bacak desteinde bulundu. Protez bacak yaplarak Muhammede takld.

ANA SIFINA KAYDI YAPILDI

Kzltepe lçe Milli Eitim Müdürü Rvan Dündar yanndaki bir ekiple küçük Muhammedi evinde ziyaret etti. Ziyarette Muhammede çeitli oyuncaklar hediye edildi. Ailesiyle görüülüp evine en yakn okuldaki ana snfna balayan Muhammed, büyük sevinç yaad. Snf arkadalaryla kaynaan Muhammed, çeitli etkinlikler yaparak oyunlar oynad.

Kzltepe lçe Milli Eitim Müdürü Rvan Dündar, 2 yl önce sa baca kesilen ve koltuk denei ile hayatna devam eden Muhammedin ailesiyle görüüp okulla tanmasna vesile olduk. Muhammedin heyecanna ve sevincine hepimiz ortak olduk. Eitim camias olarak her zaman örencimizin hep yannda olacaz dedi.

Muhammedin babas Sabri Hüseyin, lçe Milli Eitim Müdürü Rvan Dündara ve ekibe teekkür etti.

Ana Sayfaya Git