Rektör başarı aldı

HRÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik "Kişisel başarılarımız, mensubu olduğumuz üniversitenin en iyi yerlere gelmesi içindir. Bizim esas amacımız, üniversitemizin ülke sıralamasında ön sıralarda yer almasıdır. Bunun da yol haritası çok çalışmaktır, emek vermektir"

Haberler 11.12.2019 - 00:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Harran Üniversitesi (HRÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri çelik, Scopus ve Web Of Science bilimsel makale veri tabanlarnda yaplan aratrmada bilimsel yayn ve atf saysnda Türkiyedeki rektörler arasnda üçüncü srada yer ald.

Üniversiteden yaplan yazl açklamaya göre, Akdeniz Üniversitesi Öretim Üyesi Prof. Dr. Engin Karada tarafndan Scopus ve Web Of Science bilimsel makale veri tabanlarnda yaplan çalmada, bilimsel çalmalar en çok atf alan rektörler arasnda Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri çelik, Koç ve Orta Dou Teknik üniversiteleri rektörlerinin ardndan üçüncü sraya yerleti.

Açklamada deerlendirmesine yer verilen Rektör Prof. Dr. Mehmet Sabri çelik, bilim ve teknolojinin eitimin kalitesini etkilediini belirtti.

3 SIRADA YER ALDI

Harran Üniversitesinin iyi bir yere gelmeye layk olduunu kaydeden çelik, öyle devam etti:

Kiisel baarlarmz, mensubu olduumuz üniversitenin en iyi yerlere gelmesi içindir. Bizim esas amacmz, üniversitemizin ülke sralamasnda ön sralarda yer almasdr. Bunun da yol haritas çok çalmaktr, emek vermektir. Yaklak bir yldr görev yaptm üniversitede yeni yol arkadalarmzla eitimde kaliteyi yakalamaya çalyoruz. çalma arkadalarmzda bulunan heyecan ve azim ile üniversitemiz çok daha iyi yerlere gelecektir. Bu uzun soluklu bir süreçtir. Harran Üniversitesi önümüzdeki yllar içerisinde önemli baarlara imza atacaktr. Planladmz projeleri srayla hayata geçiriyoruz. Bunu yaparken de anlurfa halknn desteini yanmzda hissetmek istiyoruz. Bin yl kadar köklü kadim bir üniversitenin temelleri üzerinde yükselen üniversitemizi hak ettii yere getireceiz. Sonunda kazanacak olan anlurfa ve Harran Üniversitesidir.

Ana Sayfaya Git