Rektör çiçeği burnunda öğrencileri garda bizzat karşıladı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Kemal Şenocak, çiçeği burnunda ESOGÜ öğrencilerini tren garında bizzat karşıladı.

Haberler 21.08.2019 - 09:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2019-2020 eitim öretim ylnn balamasna sayl günler kala, yeni üniversiteli olan örenciler kazandklar üniversitelerin bulunduu ehirlere akn etmeye balad. Bu kapsamda ESOGÜyü kazanan üniversite örencilerinin bir bölümü, üniversite görevlileri tarafndan Eskiehir Tren Garnda trenden iner inmez karlandlar. Görevliler, açtklar stantta örencileri ve ailelerini çeitli konularda bilgilendirdi.

Konuyla ilgili açklamalarda bulunan ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal enocak, örencilere üniversiteyi tantmak için oryantasyon programlar hazrladklarn söyledi. Rektör enocak, Örencilerimize her eyden önce ho geldiniz diyoruz. Yeni eitim ve öretim ylnda hepsine baarlar diliyoruz. Osmangazi Üniversitesinde olmann mutluluunu yaamalarn ve onlarn iyi bir eitim almalar için her türlü katky salayacamz belirtmek istiyoruz. Yeni gelen örencilerimize ilk önce üniversitemizi tantmak için oryantasyon program düzenledik. Bu kapsamda örencilerimizin, üniversitemizin çeitli imknlarn görmelerini, eitim olanaklar dnda sportif aktiviteleri veya kültürel aktivitelere katlmalarn tavsiye ediyoruz. En önemlisi kendilerinden vatanna, milletine hayrl bir evlat olarak yetimeleri için çalmalarn istiyoruz. Bu konuda zaten Osmangazi Üniversitesini kazandklar için de hepsinin eitim seviyesinin yüksek ve kaliteli bir örenci olduklarn düünüyoruz. Tüm örencilerimizin vatanmza, milletimize, ülkemize yararl bir evlat olacana can gönülden inanyoruz diye konutu.

ÖRENCLERMZN VE VELLERMZN TEPKLER çOK OLUMLU OLUYOR

Karladklar örencilerin ve velilerin tepkilerinin olumlu olduunu aktaran Rektör Kemal enocak, Örencilerimizin ve velilerimizin tepkileri çok olumlu oluyor. Avrupada böyle bir imkn yok. Her örenci gelir kendisi bulur. Burada örencilerimizi kendi minibüslerimizle alp, üniversitemize götürüyoruz ve kayt olmalarn salyoruz. Böylece örencilerimize de üniversitemize daha imdiden ilk günden intibak etmeleri için elimizden geleni yapyoruz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git