Rektör Gönüllü: “Adıyaman’ı ilim şehri yapmak için çalışıyoruz”

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, 2006 yılında kurulan üniversitenin son 7 yılını değerlendirdi.

Haberler 11.07.2018 - 09:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adyaman Üniversitesinin kurulduu 2006 ylndan bu yana geliimini sürekli olarak sürdürdüünü ve bugün ülkemizin üniversiteleri arasnda fark edilir bir konuma yükseldiini vurgulayan Adyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, 17 Mays 2011de devrald rektörlük görevinin 7. yl geride braktn söyledi.

Tek gayesinin Adyaman bir lim ehri yapmann bir vesilesi olmak ve üniversitenin hak ettii düzeye yükseltmek olduunu kaydeden Rektör Gönüllü, Bu gayeyle gecemizi gündüzümüze katarak, durup dinlenmeden izin-tatil demeden çaltk. Ak ve muhabbet ile çaltmz için de yorulma bilmedik. Geriye dönüp baktmda vesile olduumuz eserlerin gözle görülür ekilde insanlara hizmet veriyor olmas gönüllerimizi mesrur ediyor.

lim ehri yapmak için çalyoruz

Adyaman Üniversitesindeki deiim ve geliimi tek bir kitapçk ile anlatmak ve aktarmak elbette mümkün deildir. Bu eser, bir nebze de olsa atiye bir haiye olsun diye hazrlanmtr. Sayfalar arasnda dolarken fotoraflar ve tablolar eliinde Adyaman Üniversitesindeki deiim ve geliimi net olarak göreceksiniz. Sizler bir yandan bu deiim ve dönüüme tank olurken öte yandan Adyaman ilinin tüm bu kazanmlarn fazlasyla hak ettiini bariz bir ekilde fark edecek ve mutluluk duyacaksnz. Tüm dileim Adyaman Üniversitesinin daha da gelimesi ve bölgenin, ülkenin parlayan bir yldz olmasdr. Hepinizi Adyaman Üniversitesinin deiim ve dönüümünün ayak seslerine ahit olmaya davet ediyorum dedi.

Ana Sayfaya Git