Resim kursu kayıtları başladı

Çocuk ile yetişkinlere yönelik açılacak ücretsiz yağlı boya-karakalem resim, çini, fotoğraf ve ebru kursu kayıtları başladı.

Haberler 07.02.2018 - 09:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda kültürel ve sanatsal faaliyetlerin artrlmas amacyla çalmalarn sürdüren Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, çocuk ile yetikinlere yönelik hobi amaçl ve katlm belgeli ücretsiz yal boya-karakalem resim, çini, fotoraf ve ebru kursu açyor. 5 ubatta balayan kaytlar 16 ubata kadar devam edecek. Açlacak olan kurslardan 7-14 ya aras çocuklar ve 14 ya üstü yetikinler faydalanacak. Kurslardan yararlanmak isteyen çocuk ve yetikinler bavurularn Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde yapabilecek.

RESM KURSLARI

Fotoraf, çini, seramik ve çocuk resim bölümlerini baaryla tamamlayan örencilere kurs sonunda eitimi baaryla tamamladna dair katlm belgesi verilecek. Açlacak olan ebru ve karakalem-yal boya resim kurslar da hobi amaçl olacak. Kaytlarn tamamlanmasnn ardndan örencilerle yaplacak olan toplant ile kurs balangç tarihleri belirlenecek. 5 ay sürecek olan kurslar hafta içi ve hafta sonlar Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezindeki atölyelerde gerçekleecek.

Ana Sayfaya Git