Rize'den Mardin'e yardım eli

Merkezi Rize'de bulunan Anadolu Kültür Eğitim Spor Yardımlaşma Derneği (AKES-DER) tarafından Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 5 okul ve 6 köyde ihtiyaç sahibi ailelere bot, mont ve kıyafet yardımı yapıldı.

Haberler 06.01.2020 - 09:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AKES-DER tarafndan Mardin Karadeniz Kardelik Yardmlama ve Dayanma Dernei (MAR-KAR) koordinesinde Kzltepede bulunan 5 okul ve 6 köy ile merkez mahallede ihtiyaç sahibi ailelere bot, mont ve kyafet yardm yapld. AKES-DER Genel Bakan Hasan Kanszolu, MAR-KAR Bakan dris Demir ve Rizeden gelen bir grupla birlikte yardm kolileri ihtiyaç sahibi ailelerin evine götürüldü.

YARDIM EL UZANDI

Amaçlarnn gönül almak olduunu belirten AKES-DER Genel Bakan Hasan Kanszolu, Vatandalarmza kyafet yardmlarnda bulunduk. Daha sonra ihtiyaç sahibi ailemizin evine misafir olduk. Rizeden Mardine Karde Eli Projemiz için topladmz giyim yardmlarmz buradaki ailelerimizin evlerinde teker teker gezerek datacaz. Zaten bizim tek bir hedefimiz gönül almak. Baka herhangi bir amacmz yoktur. Birebir kendimiz görmek istiyoruz. çünkü kendi gözümüzle gördüümüz zaman bu duygular ayn ekilde unutulmuyor dedi.

MAR-KAR Bakan dris Demir ise u anda muhtaç bir ailemizin evindeyiz. Onlarn yüzlerine baknca inann içimiz yanyor. Bu yardm yapmakla gurur duyuyoruz. nallah bu balangç oldu ve devam da gelecektir diye konutu.

Yardm alan aileler, desteklerinden dolay Kanszolu ve Demire teekkür etti.

Ana Sayfaya Git