Sağlık görevlileri sandığa götürdü!

Diyarbakır Halk Sağlığı Müdürlüğü Toplum Sağlığı Hizmetleri Şubesinde görevli Dr. Murat Görmez, hasta olan vatandaşların vatandaşlık görevlerini yerine getirebilmesi için ambulanslarla oy kullanmaya götürdüklerini söyledi.

Haberler 17.04.2017 - 09:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Görmez, Diyarbakrda kaytl 2 bin 675 hastann bulunduunu, bunlardan bin 283nün oy kullanabilecek durumda olduunu belirtti.

Oy kullanmak isteyenlerin yaklak 250 kii olduunu ifade eden Görmez, Oy kullanma taleplerinin hepsine yetimeye çalyoruz. Evde salk hizmeti alan bütün vatandalarmz oylarn kullanabilecek. dedi.

Devletin salad bu imkandan yararlandklar için memnun olduklarn dile getiren Birgül çetiner (59), Allah devletimizden raz olsun. çok memnun olduk, teekkür ederiz. Oyumuzu kullandk. Böyle bir hizmet olmasayd oyumuzu kullanamazdk. Be yldr hastaym. diye konutu.

EYLE BRLKTE OY KULLANDI

Vatandalardan Ömer çetiner (70) ise bu hizmet sayesinde eiyle vatandalk görevlerini yerine getirdiklerini aktararak, öyle devam etti:

çok memnun olduk. Daha önce böyle bir hizmet yoktu. Devletimiz olmasayd, ambulans ile gelmeseydi, oyumuzu kullanamazdk. Eim yatalak hasta, sürekli tedavi görüyor. Devletimiz sa olsun. Böyle bir hizmet olduunu televizyondan örendim. Aradm hemen cevap verdiler. Geldiler bizi götürdüler, oyumuzu kullandk. nallah vatanmza, devletimize hayrl olsun.

Ana Sayfaya Git