Selçuk Şırnak'ta

Bakan Selçuk "Şırnak'ın eğitim meselelerine parmak basmak, emarını çekmek için geldik"

Haberler 04.11.2019 - 10:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Eitim Bakan Ziya Selçuk, rnakn eitim meselelerine parmak basmak, emarn çekmek için geldik. dedi.

rnaka gelen Bakan Selçuku havalimannda rnak Valisi Ali Hamza Pehlivan ile AK Parti rnak Milletvekili Rizgin Birlik karlad. Bir otelde hayrsever i insanlar ve sivil toplum kurulu temsilcileriyle kahvaltda bir araya gelen Selçuk, eitime katk sunanlara plaket verdi.

Daha sonra rnak Valisi Pehlivan makamnda ziyaret eden Selçuk, burada gazetecilere yapt açklamada, eitim meseleleri ile alakal deerlendirme yapmak için rnaka geldiklerini söyledi.

Bakan Selçuk, unlar kaydetti:

IRNAK TEMASLARI

rnakn eitim meselelerine parmak basmak, emarn çekmek için geldik. Netice itibariyle ksa ve orta vadede hedefleri gözden geçirmek, istiarelerde bulunmak için buradayz. Bu çalmalar neticesinde de rnakn eitim vastasyla kalknmay, ekonomiyi ilerletebilmesi için neye ihtiyaç duyulduu görü alverii içinde deerlendireceiz. Burada yaptmz deerlendirmeler sonucunda da Ankaraya döndüümüzde bu ilerin gerei olan alveriler hususunda arkadalarmzla çalmalar yapacaz. Burada daha güzel bir eitim gelecei plan ve projeler kurup, mesafe alacaz.

Ziyaretin rnaka hayrl olmas temennisinde bulunan Selçuk, kentteki örencilerin mutlu bir eitim sürecini hzlandrma gayreti içinde olacaklarn sözlerine ekledi.

Bakan Selçuk daha sonra kaymakam ve ilçe milli eitim müdürleriyle düzenlenen deerlendirme toplantsna katld.

Ana Sayfaya Git