Semalar renklendi

Şırnak'ın Silopi ilçesinde görevlendirme yapılan belediye ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce uygulanan "15 Temmuz Gençlik Projesi" kapsamında 100'ü aşkın çocuğun katılımıyla uçurtma şenliği düzenlendi

Haberler 10.10.2017 - 09:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnakn Silopi ilçesinde düzenlenen enlie katlan çocuklarn uçurtmalar, ilçe semalarn renklendirdi.

Görevlendirme yaplan Silopi Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor lçe Müdürlüünce uygulanan 15 Temmuz Gençlik Projesi kapsamnda ehir Stadyumunda 100ü akn çocuun katlmyla uçurtma enlii yapld.

Rengarenk uçurtmalarn öretmen ve ebeveynleri eliinde uçuran çocuklarn doyasya elendii enlikte çocuk sesleri yankland, gökyüzü uçurtmalarla renklendi.

Silopi Belediye Bakan Vekili Kaymakam Sava Konak, yapt açklamada, hazrlanan proje kapsamnda gerçekletirilen uçurtma enliine 110 örencinin katldn söyledi.

Örencilerin uçurtma uçurmann mutluluunu yaadn dile getiren Konak, etkinlikte emei geçenlere teekkür etti.

Konak, çocuklarmz daha çok aktivitilerle buluturmak amacyla Kaymakamlk ve Silopi Belediyesi olarak önümüzdeki günlerde projelerimizi hayata geçirmeyi sürdüreceiz. dedi.

BÖLGEMZN BÖYLE ETKNLKLERLE ANILMASINI STYORUZ

enlie katlan örencilerden Neçirvan Alk da uçurtma uçurarak unutulmaz bir gün geçirdii için çok mutlu olduunu söyledi.

Ömer Faruk Müldür de çok elenceli vakit geçirdiini anlatarak, bu tür etkinliklerin devam etmesini istedi.

çocuuyla uçurtma enliine katlan Fatih Bilen, ilçede benzer etkinliklere ihtiyaç olduunu belirtti.

enlikle çocuklarn güzel bir gün geçirdiini ifade eden Bilen, Bu tür organizasyonlar çocuklarmzn, gençlerimizin geleceklerinin aydnlanmas adna önemli. Artk bölgemizin böyle etkinliklerle anlmasn istiyoruz. Terörden, olaylardan uzak, huzur dolu Silopide çocuklarn uçurtmalarn gökyüzünde uçurduu nice güzel günler diliyoruz. diye konutu.

Bilen, organizasyonda emei geçenlere teekkür etti.

Ana Sayfaya Git