Semanur'un azmi getirdi

MARDİN’in merkeze bağlı Yalım Mahallesi’nde oturan 10 çocuklu ailenin 9 yaşındaki kızı Semanur Bakay, merkez Artuklu İlçesi’nde İstiklal Marşı’nı en iyi okuya öğrenci seçildi.

Haberler 04.03.2017 - 09:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Daha önce Köy statüsünde olan Yalm Mahallesindeki Yalm lkokulu 3-B snf örencisi Semanur Bakay, Mardinde geçen yl düzenlenen En yi stiklal Marn okuma Yarmasna katld.

SEMANURIN STKLAL MARI AZM

Annesi, 9 kardei ve cevizli sucuk imal ederek geçimlerini salayan babas ile birlikte oturduklar 12 kiilik evlerinde derslerini çalrken stiklal Marn büyük heyecan içerisinde arkadalarna okurken öretmeni Atiye Kaya tarafndan görüntülenen Semanur Bakay, stiklal Marnn tüm dizelerini ezbere okurken yapt hareketlerle cokusunu arttrd.

EN FAZLA PUANI ALARAK BRNC OLDU

Geçen yl ikinci olunca büyük üzüntü yaayan Semanur Bakay, bu yl yine ayn yarmaya katld. Derslerinde son derece baarl olan Semanur, Merkez Artuklu lçesinde yaplan yarmada gösünde ay-yldz bulunan krmz elbisesi ile büyük heyecanla okuduu stiklal Mar ile jüriden en fazla puan alarak birinci oldu.

Sevincini öretmeni Atiye Kaya ve arkadalar ile paylaan Semanur Bakay, önümüzdeki hafta yaplacak il birinciliine katlacak.

Ana Sayfaya Git