Serap’ın büyük başarısı

İzmir’de düzenlenen Görme Engelliler Atletizm Türkiye Şampiyonasında Diyarbakır Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önemli başarıya imza attı.

Haberler 07.04.2017 - 09:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, zmirde düzenlenen Görme Engelliler Atletizm Türkiye ampiyonasnda büyük bir baarya imza att.

Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdüresi Ufuk Yakut, bu yl spora balayan örencilerinin büyük bir baarya imza attn söyledi. Yakut, Serap Demirkapunun inanç ve azminin herkese örnek olduunu belirtti.

YEN BAARILAR GELECEK

Yakut, elde edilen baarnn en büyük mimarnn Beden Eitimi Öretmenleri ve eski atlet Remzi Atlnn olduunu vurgulad.

Yakut, Bu kzmza inanan ve ona destek olan beden eitimi öretmenimiz ve eski bir sporcu olan Remzi Atlyd. Hocamz kzmzla yakndan ilgilendi. Ksa sürede onu zmirde düzenlenen Görme Engelliler Atletizm Türkiye ampiyonasna hazrlad ve örencimiz Türkiye ampiyonu oldu. Hiç kimsenin umut balamad örencimiz önemli bir baarya imza att. Hem örencimizi hem de beden eitimi öretmenimiz Remzi Atly kutluyorum. Gerçekten bizleri gururlandran önemli bir baarya imza atld dedi.

SPOR FAALYETLERNE DEVAM

Diyarbakr Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak bütün spor branlarna yöneldiklerini vurgulayan Yakut, konumasn öyle sürdürdü: Basketbol bata olmak üzere tüm spor branlarnda faaliyetlerimiz var. Örencilerimize imkanlarmz el verdikçe hizmet sunuyoruz. Sporun her alanna yönelen bir okuluz.

Ana Sayfaya Git