Ses yarışmasında büyük hünerler!

Diyarbakır’da eğitim veren Şehmus Sultan Tatlıcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri arasında ses yarışması düzenlendi.

Haberler 19.04.2019 - 09:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ehmus Sultan Tatlc Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi yönetimi, örencilerin sosyal becerilerinin gelitirilmesi için çalma balatt. Bu kapsamda okulun müzik öretmeni Recep Kalkan ile bir araya gelen ehmus Sultan Tatlc Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi Müdürü Cengiz Cengiz, örenciler arasnda bir ses yarmas düzenlenmesini istedi. Kollar svayan öretmenler okulun toplant salonunda gerekli çalmalar yaparak mini ses yarmas organize etti.

SES YARIMASI

Etkinlik ile ilgili konuan ehmus Sultan Tatlc Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi Müdürü Cengiz Cengiz, örencileri farkl etkinliklerde bir araya getirmek istediklerini söyledi. Cengiz, Youn bir tempoda eitim gören örencilerimiz arasnda ses yarmas düzenlemek istedik. Müzik öretmenimiz Recep Kalkann da destekleri ile örenciler arasnda ses yarmasn organize ettik. Emei geçenlere teekkür ediyorum dedi. Ses yarmasnda Berivan Güne birinci, Dilan Gezen ikinici ve Beyzanur Karata ise üçüncü oldu.

Ana Sayfaya Git