Sevgiyi Hakim Kılıyoruz

Diyarbakır'da proje kapsamında Güleçoba İlköğretim Okulu'nda okuma etkinliği düzenlendi.

Haberler 06.04.2018 - 08:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda Okuyarak Sevgiyi Hakim Klyoruz projesi kapsamnda Güleçoba lköretim Okulunda okuma etkinlii gerçekletirildi.

Diyarbakr merkez Kayapnar ilçesinde Yunus Emre Anadolu mam Hatip Lisesince hayata geçirilen proje kapsamnda köy okullar ziyaret edilerek, kitap okuma etkinlii yaplyor.

Yunus Emre Anadolu mam Hatip Lisesi Müdürü brahim Erdem ve okul örencileri, kitap okumann önemine dikkat çekmek için merkez Kayapnar ilçesine bal Güleçoba lköretim Okulunda örencilerle kitap okudu.

Okul Müdürü Erdem, amaçlarnn çocuklarda okuma sevgisini oluturarak, toplumda sevgiyi hakim klmak olduunu söyledi.

SEVGY HAKM KILIYORUM

Sevgi olmayan herhangi bir yerde ilerleme olmayacan vurgulayan Erdem, nsan ilikisinin temelinde sevgi vardr. Ailede sevgi ortam hakimse o ailede bir ilerleme vardr. stenen düzeyde bir gelime olur. Bunu okullarmzda hakim klmak istiyoruz. Okuma bilincini olutururken her gün kitap okuyoruz. Projemiz kapsamnda köy okullarna da geliyoruz. Okuma saati oluturup, onlara kitap hediye ediyoruz. çocuklarmza okumann önemini anlatyoruz. dedi.

Kitap okumann çocuklarn yeteneklerini gelitirmesine katk sunacan ifade eden Erdem, Kitap okuyarak mutlu olabilirler. En iyi dost kitap diyoruz. Mutlu olan çocuk, baarya doru ilk adm atm olur ve baarya yelken açm olur. ifadelerini kulland.

Ensar Vakf Diyarbakr ubesi yetkilileri de Gençlik ve Spor Bakanl tarafndan desteklenen Ali Emiri Kitap Kafe Projesi kapsamnda okulda örencilere kitap hediye etti.

Ensar Vakf Diyarbakr ubesinden Seyit Balkç da Gençlik ve Spor Bakanlnn desteiyle birçok okula kitap dattklarn söyledi.

Balkç, Kitap dattmz için örenciler çok mutlu oluyor. Ayrca projemiz kapsamnda sinema ve piknik etkinlikleri ve farkl illere geziler düzenliyoruz. dedi.

Ana Sayfaya Git