Seviye ölçme sınavı

Haliliye Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan öğrencilere yönelik ücretsiz deneme sınavları düzenleyerek, öğrencilerin sınav stresinin en aza indirilmesi hedefleniyor.

Haberler 10.03.2020 - 11:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal ler Müdürlüüne bal Bahçelievler Eitim ve Gençlik Merkezinde açlan eitime destek kurslar ile gençler gelecee hazrlanyor. Bu kapsamda mezun 307 örencinin kaytl bulunduu üniversiteye hazrlk kursunda haftann 4 günü dersler ilenirken, bir gün de etüt çalmas yaplyor.

SEVYELERN ÖLçÜYORLAR

Örencilere rahat hazrlanabilme imknn sunulduu merkezde ayca 20-21 Haziran 2020 tarihlerinde yaplacak olan YKS öncesi Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ile ilgili deneme snavlar yaplarak örencilerin snav stresinin en aza indirilmesi hedefleniyor. Öte yandan örenciler deneme snavlarnda seviyelerini ölçme imkan da buluyor.

Hazrlk kursunda eitim alan örenciler düzenlenen deneme snavlarna youn ilgi gösterirken, snav sonras çözemedikleri sorular da merkezde bulunan, alannda uzman öretmenler eliinde çözme imkan da buluyor.

Örenciler, Haliliye Belediyesi tarafndan sunulan bu hizmetten memnun olduklarn belirterek, Belediye Bakan Mehmet Canpolata teekkür ettiler.

Ana Sayfaya Git