Silopili öğrenciler Dicle Üniversitesi’nde

Silopi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, üniversiteyi yakından tanıyıp, bölüm ve programlar hakkında bilgi almak amacıyla Dicle Üniversitesi’ni ziyaret ettiler. Gezi sonunda Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, Silopili öğrencileri makamında ağırladı.

Haberler 14.04.2017 - 09:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Silopi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden gelen yaklak 40 örenci hayallerindeki Mühendislik ve Hukuk Fakültesini yakndan görme ve tanma frsat buldular. Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öretim Üyeleri, Silopili örencileri kapda karlayarak laboratuarlar gezdirip bölümlerle ilgili bilgiler verdiler.

Örencilere gezide rehberlik eden Basn ve Halkla likiler birimi personeli Faysal Özdemir, Üniversite örencilerinin akademik eitimi ve sosyal, kültürel alandaki avantajlar hakknda bilgi verip üniversitenin Spor Kompleksi, Sosyal ve Kültürel alanlarn, Laboratuarlar ve Merkez Kütüphanesini gezdirdi.

SLOPL ÖRENCLER

Silopili örencileri makamnda arlayan Rektör Prof. Dr. Talip Gül, Sizler bizim gelecekteki örencilerimizsiniz. çok çalp sizler de gelecekte Dicle Üniversitesinin bir örencisi olacaksnz. Bizler örencilerimize çok deer veriyoruz. diyen Gül, Onlarn iyi eitim almalar için elimizden gelen tüm cabalar gösteriyoruz. dedi. Samimi bir ortamda gerçekletirilen sohbet sonras Rektör Prof. Dr. Talip Gül, örencilerle hatra fotoraf çekti.

Kampüste bir süre gezen lise örencileri, örenci yemek hanesinde yemek yediler ve hatra fotoraflar çekildiler. Gezi sonunda Dicle Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezini gezen örencilere sürpriz yapan, Kültür ve Kongre Merkezi çalan Yasin Güler, örencileri müzik ve k ovu ile karlad. Gösteriden oldukça memnun olan örencilerin sürpriz karlama ile çok mutlu olduklar ve çok elendikleri gözlemlendi.

Ana Sayfaya Git