Silvan'a Anadolu Lisesi müjdesi

Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bedii Öter, yeni eğitim ve öğretim sezonunda kentte Cumhuriyet Anadolu Lisesinin eğitim hayatına başlayacağı müjdesini verdi.

Haberler 11.05.2020 - 22:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Silvan lçe Milli Eitim Müdürü Bedii Öter, ilçede Anadolu Lisesi açlmas için Milli Eitim Bakanl yetkilileri ile yaplan görümelerin olumlu sonuçlandn kaydetti. 2020-2021 eitim ve öretim ylnda Silvan Cumhuriyet Anadolu Lisesinin örenci kabul etmeye balayacan ifade eden Öter, Silvan Anadolu mam Hatip Lisesinin YBO kampüsünde yapm yeni biten 24 derslikli yeni binasna tanacan vurgulad.

ANADOLU LSES

Boalacak olan ehit Özkan Özendi mam Hatip Ortaokulu binasnda 22 derslik Cumhuriyet Anadolu Lisesi olacan aktaran Öter, Silvan Cumhuriyet Anadolu Lisesi bavurumuz Milli Eitim Bakanl tarafndan kabul edilerek 2020-2021 eitim ve öretim ylnda örenci almaya balayacak. Türk Telekom Kz Anadolu mam Hatip Lisesi bünyesi de ise Kz mam hatip Ortaokulu açlacak. Yeni binasnda eitim verecek olan mam Hatip Lisesi bünyesine Erkek mam Hatip Ortaokulu da açlacak. Silvann eitim seviyesinin yükseltilmesi için çalmalarmz devam edecek. Silvana kazandrdmz Cumhuriyet Anadolu Lisesi tüm hemehrilerimize hayrl olsun dedi.

Ana Sayfaya Git