Silvan'da eğitim atağı

Diyarbakır'ın Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Aydın, eğitimde başarılı ilçeler arasına girmek için çalışma başlattı.

Haberler 30.10.2019 - 01:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Silvan lçe Milli Eitim Müdürü Aydn, 2023 eitim vizyonu çerçevesinde kollar svadklarn söyledi. lçedeki okul müdürleriyle yaptklar istiare toplantlaryla eitime yön verdiklerini kaydeden Aydn, Göreve geldiimiz günden beri bir çok alandaki eitimde deiim yolu ad altnda ube ve okul müdürlerimiz yaptmz istiare toplantlaryla beraber yön vermeye çalyoruz. Okul müdürlerimizle yaptmz haftalk istiareler dorultusunda aciliyet arz eden konular üzerinde younlap, çözüm yolunda admlar atyoruz. Bu çalmalarmz yl sonuna kadar devam edeceini dedi.

Zilsiz okul uygulamas

Zilsiz Okul Projesi kapsamnda, öretmen ve örencilerin derse giri ve çklarnn bildirildii zil uygulamasnn kaldrlmasna karar verdiklerini aktaran Aydn, lçede Hasuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde uygulamaya konulan projeyle örencilerin zaman daha dikkatli kullanmalar, sorumluluk bilinci ve güven duygusu kazanmalar amaçlanyor. Uyguladmz anketlerle öretmen, örenci ve velilerimizin, düünce, öneri ve fikirlerini bizimle paylatklar için imdiden teekkür ediyorum, bilmeden, anlamadan salkl çözümler bulunmaz. Bakanlmzn belirtmi olduu kriterlere göre ücretli öretmen alm yapld. u an itibariyle bo geçen derslerimiz yok. Eitim-öretime eksiksiz devam etmekteyiz. Okul idarecileri görevlendirmeleri ise liyakata göre ve göreve geliimizle birlikte effaf bir ekilde yürütülmektedir. Silvan eitim kalitesinin yükseltilmesi için mesai arkadalarmla birlikte gece gündür demeden çalmalarmza da devam edeceiz diye konutu.

Ana Sayfaya Git