Silvan'da METEM'den yılsonu sergisi

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından portatif eşyalar sergisi açtı.

Haberler 11.05.2018 - 08:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Silvan Hükümet kona giriinde açlan sergi 2 gün açk halkn beenisine sunulurken, örencilerin yapt portatif mobilya ve metal ürünler sergilenecek. Sergiye Silvan lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Adem çelik, lçe Milli Eitim Müdürü Seyithan Erboa, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Abdulmenaf çelebi, daire amirleri ve örenciler katld.

YIL SONU SERGS

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Abdulmenaf çelebi, Örencilerimiz 2018 yl içerisinde yapm olduklar çalmalarla yeteneklerini ortaya koymulardr. Örencilerimiz atölyelerimizde yapm olduklar masa, sehpa, ve benzeri eyalar bugün Hükümet konamzn giriinde sergiledik. Sergimiz 2 gün boyunca açk tutulacak. Yine okulumuzun öncülüünde gelitirilen sosyal projelerle yardma muhtaç ve yoksul ailelere yönelik balatm olduumuz onarm ve bakm çalmalarmzda devam etmektedir. Bizlerden desteklerini esirgemeyen sayn kaymakamz Adem çelik ile Milli Eitim Müdürümüzü Seyithan Erboaya sonsuz teekkürlerimi sunarken, örencilerimizin bu çalmalardan ötürü kutluyorum dedi.

ÖRENCLERN EL LER

Örenciler ise, Yapm olduumuz bu ürünler satma amacyla yapmadk, sadece burada yaptklarmz sergilemek ve çalmalarmz halka tantmay amaçladk. Burada 2 günlük serginin ardndan okulumuzun sergi bölümünde ürünlerimizi sergileyeceiz. Baarlarmzn göz önünde bulundurulmasn istiyoruz. Kstl imkanlarla bu çalmalar yaptk. Okulumuzda yeni atölyelerin açlmasn istiyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git