Şimdi de köy okulları temizleniyor

Diyarbakır'ın Kayapınar Belediyesi, eğitime destek amaçlı okullarda öğrencilerin temiz bir ortamda kalmaları için çalışmalar yürütüyor. Kayapınar Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı’nın talimatıyla başlatılan uygulama ile belediye temizlik müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezi ve köy okullarının iç ve dış çevresini genel bir temizlikten geçirecek.

Haberler 24.11.2017 - 08:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediyesi temizlik ileri müdürlüü bünyesinde kurulan 10 kiilik okul temizlik ekibi, ilk olarak Üçkuyu Mahallesindeki Mehmet Akif nan lkokulunda temizlik çalmasn tamamlad. Okullarda yürütülen temizlik çalmalarnda, yol süpürme arac, ykama arac ve çöp toplama arac kullanld. Aralksz çalan temizlik ekipleri,Kayapnar lçe merkezi ve köy okullarn temizleyecek.

Kayapnar Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Dr. Ozan Balc, gelecein teminat olan çocuklarn hijyenik bir ortamda eitim almalar için temizlik ileri müdürlüü bünyesinde okul temizlik ekibi kurduklarn, temizlik çalmalarnn Kayapnar ilçe merkezi ve köylerdeki tüm okullar kapsayacan ifade ederek, emei geçen personellere teekkür etti.

Ana Sayfaya Git