Sınavlarda kovid tedbirleri!

ÖSYM Başkanı Aygün, sınavlarda uygulanacak koronavirüs önlemlerini açıkladı: "YKS'nin her oturumunda ve MSÜ'de adaylarımıza sınav binası girişlerinde görevlilerimiz tarafından maske ve dezenfektan dağıtılacak. İsteyen adaylar kendileri de dezenfektan ve/veya kolonya yanlarında getirebilecekler"

Haberler 05.05.2020 - 22:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ÖSYM Bakan Prof. Dr. Halis Aygün, Yükseköretim Kurumlar Snavnn (YKS) her oturumunda ve Milli Savunma Üniversitesi Askeri Örenci Aday Belirleme Snavnda (MSÜ) adaylara snav binas girilerinde görevlilerce maske ve dezenfektan datlacan, isteyen adaylarn kendilerinin de yanlarnda dezenfektan ve kolonya getirebileceklerini bildirdi.

Aygün, Twitterdan koronavirüs önlemleri kapsamnda snavlarda uygulanacak kararlara ilikin açklama yapt.

27-28 Haziranda 3 oturum olarak uygulanacak Yükseköretim Kurumlar Snav (2020-YKS) ve 14 Hazirandaki Milli Savunma Üniversitesi Askeri Örenci Aday Belirleme Snav

(2020-MSÜ) için gerekli tüm önlemleri aldklarn bildiren Aygün, u bilgileri paylat:

NELERE DKKAT EDLECEK?

YKSnin her oturumunda ve MSÜde adaylarmza snav binas girilerinde görevlilerimiz tarafndan maske ve dezenfektan datlacak. steyen adaylar kendileri de dezenfektan ve/veya kolonyay yanlarnda getirebilecekler. Snav görevlilerimize de maske ve dezenfektan datlacak. Okul bahçelerindeki ylmay önlemek ve sosyal mesafeyi korumak için, adaylar ve snav görevlileri dnda kimse okul bahçelerine alnmayacak. Adaylar snav binalarna girerken, sosyal mesafenin korunmas için snav görevlileri tarafndan yönlendirilecek. Snav salonlarnda oturma düzenleri sosyal mesafe mümkün olduunca gözetilerek oluturulacak. Yeni snav uygulama süreçleriyle ilgili olarak snav görevlilerimize gerekli bilgilendirmeler yaplacak.

Ana Sayfaya Git