Sınırları aşan çocuklar!

"Sınırları Aşan Çocuklar Projesi" eğitimi kapsamında, Diyarbakır'dan bir grup öğretmen Makedonya'ya gidecek.

Haberler 11.01.2017 - 09:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l milli Eitim Müdürü Hasan Aslan Snrlar Aan çocuklar Projesi eitimi kapsamnda Makedonyaya gidecek olan öretmenlerle bir araya geldi.

Milli Eitim Bakanl tarafndan 2015 Ekim aynda, daha fazla Suriyeli çocuun eitime eriimini salamak ve verilen eitimin niteliini arttrmak amacyla hayata geçirdii l Eylem Planlar kapsamnda, Yeniehir lçesi ehit Öretmen Nuriye Ak lkokulu öretmenleri tarafndan balatlan Snrlar Aan çocuklar Projesi ekibi l Milli Eitim Müdürü Hasan Aslan ziyaret etti.

SINIRLARI AAN çOCUKLAR

Proje Bakan ve Okul Müdürü Nurettin Üre, Proje Koordinatörü ve Rehber Öretmeni Merve Ayaz ile proje ekibi öretmenler, proje kapsamnda mülteci çocuklara verdikleri eitimde baarl çalmalara imza atan Makedonya Üsküpteki High School Rocho Rasin bünyesindeki çalmalar yerinde görmek ve örencilerin psikolojik-sosyal adaptasyonu eitimlerini uygulamaya koymak için Makedonyaya yapacaklar ziyaret öncesi bilgi al-veriinde bulundu.

Proje hakknda bilgi alan Aslan, Proje Bakan Üre ve Ekibini tebrik etti. Ziyaret, toplu fotoraf çekiminin ardndan son buldu.

Ana Sayfaya Git