Şırnaklı çocuklardan Bakan Bak'a ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Şırnak'ın Ayvalık köyünde buldukları Türk bayrağını kendi imkanlarıyla diktikleri direğe asarak dalgalandıran çocuklarla makamında bir araya geldi

Haberler 01.02.2018 - 09:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gençlik ve Spor Bakan Osman Akn Bak, rnakn Ayvalk köyünde bulduklar Türk bayran kendi imkanlaryla diktikleri diree asarak dalgalandran çocuklar makamnda misafir etti.

Gençlik ve Spor Bakanlndan yaplan açklamaya göre, Bak, Limitsiz Spor Platformunun Ankarada düzenledii Büyük Buluma adl programda makamna davet ettii rnakl çocuklarla bir araya geldi.

Bakanlk merkez binasnda gerçekleen bulumada, çocuklarla yakndan ilgilenen Osman Akn Bak, Sizin gibi vatann, bayran seven gençlerle gurur duyuyoruz. Bayramz hep göklerde dalgalanacak. ifadelerini kulland.

rnakl çocuklarn Türk bayrana kar gösterdii hassasiyetin önemine deinen Bakan Bak, unlar kaydetti:

Sizlere ne yapsak azdr. Milletimiz adna göstermi olduunuz duyarllk, müthi bir olay. Bayramz hep göklerde dalgalanacak. Sizin bu hareketiniz çok önemli. Bu ülkenin ne kadar güçlü olduunu gösteren bir davran. Sizleri ayr ayr tebrik ediyoruz. Sizleri yetitiren ailelerinize, öretmenlerinize teekkür ediyoruz.

Türkiyenin Irak snrnda bulunan Ayvalk Köyünde yaayan çocuklar ise Türk bayran kendi imkanlaryla astklar süreci anlatt.

Ana Sayfaya Git