Sivil havacılık laboratuvarı

Dicle Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulunda tadilatla yenilenen Bilgisayar Laboratuvarının açılışı Rektörümüz Prof. Dr. Talip GÜL ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tahsin Kılıçoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

Haberler 27.03.2019 - 09:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dicle Üniversitesi Sivil Havaclk Yüksekokulunda tadilatla yenilenen Bilgisayar Laboratuvarnn açl Rektörümüz Prof. Dr. Talip GÜL ve Rektör Yardmcmz Prof. Dr. Tahsin Klçolunun katlmyla gerçekleti.

Bilgisayar Laboratuvarnn açl kurdelesini kesen Rektör Gül, Sivil Havaclk Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Orhan Kavak tarafndan Sivil Havaclk Yüksekokul, aktifletirilmek istenen Havaclk Meslek Yüksekokulu, E-Snav ve EBYS Eitimlerinin gerçekletirildii Bilgisayar Laboratuvar hakknda bilgilendirildi.

BLGSAYAR LABORATUVARI

20 yl önce kurulan ama örencisi olmayan Dicle Üniversitesi Sivil Havaclk Yüksekokulu yönetimimizin giriimleri ile geçen yl faaliyete geçti ve bugün 62 örencisi ile bölgede tek Sivil Havaclk Yüksekokulu olarak eitim veriyor diyen Rektör Gül, Sivil Havaclk Yüksekokulu öretim üyeleri ile beraber sohbet ederek, skntlarn dinledi.

Ana Sayfaya Git