Siyah giyip geldiler

VAN'ın Erciş ilçesindeki Kazım Karabekir İlk ve Ortaokulu'nun öğretmen ve öğrencileri, Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Necmettin Kuyucu'nun öğrencisi tarafından bıçaklanarak öldürülmesini, siyah kıyafetler giyerek, protesto etti.

Haberler 11.04.2019 - 10:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kocaelinin Gebze ilçesindeki Atatürk Anadolu Lisesinde geçtiimiz 2 Nisan günü yaanan olayda Müdür Bayardmcs Necmeddin Kuyucu, odasnda örencisi tarafndan bçaklanarak öldürüldü. Kuyucunun öldürülmesi, Vann Erci ilçesindeki Kazm Karabekir lk ve Ortaokulunda protesto edildi. Öretmen ve örenciler, bugün okula siyah kyafetler giyerek geldi.

ÖRETMENLER ÖLDÜRÜLMESN

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öretmeni Fatih Öztürk, öretmeni koruma kanununun acilen çkarlmas gerektiini belirterek, Bizler Necmettin, Aybüke öretmenlerin katledilmesini nefretle knyoruz. Böyle bir elim olayn yaanmamas noktasnda örencilerimizle birlikte farkndalk çalmas gerçekletirdik. Örencilerimiz bugüne özel siyah kyafetlerini giydiler ve bu tür hadiselerin, elim vakalar dourduu noktasnda hemfikir olduk. Ben bu konuda idarecilerime, öretmenlerime ve örencilerime desteklerinden dolay teekkür ediyorum. Necmettin öretmenimiz gibi hiçbir öretmenimizin öldürülmesini, elim vakalarn yaanmasn istemiyoruzdedi. Okul Müdürü Kenan Yldz da öretmenlerin katledilmemesi için acilen öretmeni koruma kanununun çkarlmas gerektiini söyledi.

Ana Sayfaya Git