Siyer yarışması start alıyor

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından "O'nu Oku, O'nu Yaşa" temasıyla yapılacak Siyer Yarışması için son başvuru tarihi 31 Ocak.

Haberler 08.01.2022 - 12:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Her yl olduu gibi bu sene de Peygamber Sevdallar Vakf, Türkiye geneli siyer yarmas düzenliyor. Onu Oku, Onu Yaa temasyla 13 ubatta yaplacak olan Siyer Yarmas için 8 Ekim itibariyle bavurular balad.

Yaklak 3 aydr balayan bavuru sürecini deerlendiren Peygamber Sevdallar Vakf Genel Bakan Adnan Akgönül, henüz kayt yapmam olanlara çarda bulundu.

Siyer yarmasnn daha önceki yllarda olduu gibi bu sene de çok youn bir katlmla devam ettiini belirten Akgönül, Görevli kardelerimiz birçok ehirde, farkl eitim kurumlarnda ve baka mekanlarda çalmalarn yürütüyor. Amacmz sadece ödül vermek deil, 7den 70e herkesin Peygamber Efendimizin ahlakndan ve hayatndan istifade etmesine vesile olmaktr. dedi.

Younluktan dolay baz kayt bavuru noktalarmzda kitaplarmz tükendi

Birçok ilde her kategoride on binlerce müracaatn olduunun altn çizen Akgönül, Baz kayt bavuru noktalarmzda kitaplarmz tükendi, yetitiremiyoruz. Yarmaya taklacak kiilerin madur olmamas için kitap temin etmeye çalyoruz. 31 Ocakta kaytlar sona erecek ve snav da 13 ubatta yaplacak. Snav yaplacak okullar ve yerleri web sitemizde var. Kardelerimiz tercih ettikleri okullarda snava gireceklerdir. Snava girecek bütün kardelerimize baarlar diliyorum. ifadelerini kulland.

Siyer yarmas bavurular devam ediyor

Henüz bavurularn yapmam olanlara çarda bulunan Akgönül, unlar söyledi:

Bu bir frsattr, kayt yapmayanlar bir an önce kaytlarn yapmaya çalsnlar. Yarma için belirlediimiz kitaplar alp okusunlar ve gözden geçirsinler. çok kazançl olduklarnn farkna varacaklar. Gönümüz koullarnda insanlarn sknt ve zorluklar içerisinde yaadklar bir dönemde, böyle bir yarmann yaplmas gerçekten kaçrlmamas gereken bir frsattr, bunu deerlendirmelerini istiyoruz.

Peygamber Sevdallar Vakf tarafndan yaplacak olan siyer yarmasna bavuracak adaylar, https://www.peygambersevdalilari.com/wp/siyer-yarismasi/ web adresi üzerinden ücretsiz kayt oluturabilirler. (LKHA)

Ana Sayfaya Git