Soru destekli paket geliyor

Bakan Selçuk: 490 sorudan oluşan destek paketini kullanıma sunduk.

Haberler 10.04.2020 - 03:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HABER MERKEZ

Milli Eitim Bakan Ziya Selçuk, Lise örencilerimizin birinci döneme ait derslerini gözden geçirmelerine destek olmak için 9, 10, 11 ve 12nci snf birinci döneme ait derslerin müfredat ve kazanmlarn kapsayan 490 sorudan oluan soru destek paketini bugün örenci ve öretmenlerimizin kullanmna sunduk dedi.

Milli Eitim Bakanl (MEB), koronavirüs salgn nedeniyle evden uzaktan eitim alan örencilere yönelik yeni bir hizmeti daha uygulamaya koydu. Bakanln internet sitesinde, liselerin tüm snf seviyelerinde birinci döneme ait müfredat ve kazanmlar kapsayan 490 sorudan oluan Soru Destek Paketi eriime açld. Soru Destek Paketine ayrca, MEB Ölçme, Deerlendirme ve Snav Hizmetleri Genel Müdürlüünün web sitesinden ulalabilecek.

DESTEKLERN çETLLN ARTIRACAIZ

Bakan Selçuk, konuya ilikin yapt yazl açklamada, örencilerin ald uzaktan eitimin kalitesini artrmak için destek çeitliliini her geçen gün artrdklarn belirtti. Bakan Selçuk, u ifadeleri kulland:

Örnein LGSye girecek 8inci snf örencilerimize destek olmak için ayda bir örnek soru kitapç yaymlyorduk. Bu süreçte ayda iki örnek soru kitapç yaymlamaya baladk. imdi de lise örencilerimizin birinci döneme ait derslerini gözden geçirmelerine destek olmak için 9, 10, 11 ve 12nci snf birinci döneme ait derslerin müfredat ve kazanmlarn kapsayan 490 sorudan oluan soru destek paketini bugün örenci ve öretmenlerimizin kullanmna sunduk. Önümüzdeki haftalarda yeni sürprizlerimizle bu desteklerin çeitliliini artracaz.

Ana Sayfaya Git