Sözleşmeli öğretmene hediyeler!

Şırnak'a atanan sözleşmeli öğretmenler hediyelerle karşılandı

Haberler 25.06.2020 - 09:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Eitim Bakanlnca (MEB) 18 Martta atamas gerçekletirilen 20 bin sözlemeli öretmenden rnaka atanan 841i hediyelerle karland.

Eitim-Bir-Sen yetkilileri, l Milli Eitim Müdürlüü bahçesinde kurulan stantta karladklar öretmenlere kolonya ve eker ikramnda bulundu, kitap seti hediye etti.

l Milli Eitim Müdürü Nazan ener, gazetecilere yapt açklamada, 18 Martta rnaka atanan 841 öretmenin kaytlarnn gerçekletirildiini söyledi.

Bakanln bölgeye öretmen atamasnda pozitif ayrmclk yaptn dile getiren ener, öyle devam etti:

Gelen öretmenlerle öretmen kadromuzda eksikliimiz azald. Bir atama daha olacak, onunla birlikte bu eksiklik kapanacaktr. Gelen öretmenlerimiz örencilerimize en iyi ekilde eitim ortam salayacaklardr. 31 Austosta telafi eitimlerimiz balayacak. O güne yönelik hazrlklarmz sürdürüyoruz.

Eitim-Bir-Sen l Bakan Abdullah çat da açtklar stantla öretmenleri karladklarn, yol, ulam ve konaklama gibi konularda öretmenlere destek olduklarn belirtti.

limizi güzel yerlere getirecek eitim kadrosu hazr. diyen çat, görev yapacak bütün öretmenlere baarlar diledi.

- Öretmenler ilgiden memnun

Adyamandan gelen öretmen Eser Ayaz ise burada çok büyük bir ilgiyle karlandn dile getirdi.

Ayaz, Dün geldim. nsanlarla ksa sürede çok kaynatm. Kendimi hiç yabanc hissetmedim. yi ki rnaka atandm diyorum. Hiç medyada anlatld gibi deil, gelip görmek gerekiyormu. Umarm 4 yl çok iyi geçiririm. Zaten atandm için heyecanlydm imdi bu ilgiden sonra daha çok heyecanlandm. diye konutu.

Ana Sayfaya Git