Spor şöleni!

Diyarbakırlı çocuk ve gençler Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutladı

Haberler 30.10.2020 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesince 29 Ekim Cumhuriyet Bayram dolaysyla düzenlenen spor ölenine katlan çocuk ve gençler doyasya elendi.

Büyükehir Belediyesi, bayram dolaysyla merkez Kayapnar ilçesindeki Yeil Kuak Parknda spor öleni düzenledi.

Etkinlie katlan çocuk ve gençler, kaykay ve patenle kayd, langrt, dart, masa tenisi, voleybol, ayak tenisi ve mendil kapmaca gibi oyunlar oynayarak güzel vakit geçirdi.

SPOR ÖLEN

Büyükehir Belediyesi Spor ube Müdürü Mehmet Güngör, bayramn cokuyla kutlandn söyledi.

Vali ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Münir Karalolunun talimatyla çocuk ve gençlere yönelik etkinlik düzenlediklerini aktaran Güngör, unlar kaydetti:

OLUAN TAKIM

Bu alanda masa tenisi, ayak tenisi, langrt, dart, kaykay, bisiklet ve paten gösterileri ile voleyboldan oluan oyun gruplarmz var. Oyun gruplarmzn banda eitimci arkadalarmz bulunuyor. Etkinlie katlan 7-18 ya aras çocuk ve gençler doyasya eleniyor. Biz de bundan mutlu olduk. Büyükehir Belediyesi olarak her zaman onlarn yanndayz.

Katlmclardan Hüseyin çelikkaya, arkadalaryla farkl etkinliklerde elenceli zaman geçirdiklerini belirtti.

Her yatan çocuk ve gençler için oyun alanlar bulunduunu dile getiren çelikkaya, Bu tür etkinliklerin sadece özel günlerde deil sürekli yaplmas güzel olur. Valimize teekkür ediyoruz. nallah bu tür etkinliklerin devam da gelir. 29 Ekim Cumhuriyet Bayrammz kutlu olsun. dedi.

Alanda paten kayan shak Ylmaz ise arkadalaryla elendiklerini ifade etti.

Ylmaz, Bizim için bu tür etkinliklerin devam çok önemli. Bugün çok elendik, paten kaydk, voleybol oynadk. Bugün çok güzel geçti. diye konutu.

Ana Sayfaya Git