Spordan Sonra Eğitime Yatırım !

Bilfen Şirketler Grubunun yeni okul markası Bilnet Okulları, Diyarbakır kampüsü ile istikrarlı büyümesine devam ediyor.

Haberler 28.08.2018 - 08:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Eitimde daha fazla frsat eitlii yaratabilmek ve kaliteli eitimi birçok noktaya ulatrmak amacyla yola çkan Bilnet Okullar, Diyarbekirspor Kulübü Bakan Bilal Kadayfçolu ile ibirliine girerek Diyarbakr kampüsünde anaokulundan liseye kadar her seviyede eitim vermeye balyor.

Örencileri, öretmenleri ve velilerini merkeze koyup ihtiyaçlar çerçevesinde oluturduu eitim modeliyle büyüyen Bilnet Okullar, geçen sezondan beri Diyarbekirspor kulübü bakanln yapan Bilal Kadayfçolu ile imza atarak Diyarbakr kampüsünde eitim öretime balyor.

Diyarbakrl i adam Bilal Kadayfçolu, spordan sonra eitimde de Diyarbakr için önemli bir adm att. Kadayfçolu, En iyi yatrm insana ve eitime yaplan yatrmdr. nsann kendi memleketinin insanna ve gençliine hizmet etmesi ise tarifi imkansz bir mutluluktur. Bilnet markasyla Diyarbakrda yarnlarn baarl gençlerini yetitireceiz dedi.

Genç Nüfüs Potansiyelini Eitimle Deerlendireceiz

adam Bilal Kadayfçolu, spordan sonra eitimde de kendi memleketine ve kendi insanlarna hizmet etmek için bu yola çktn söyledi. Kadayfçolu, Bölgemizin insanlarnn her açdan hizmete ihtiyac var. Biz de spordan sonra eitimde de bu hizmeti salamay amaçladk. En iyi yatrm insana ve eitime yaplan yatrmdr. nsann kendi insanlarna ve memleketine hizmet etmesi ise tarifi imknsz bir mutluluktur. Biz bunu böyle görüyoruz. Diyarbakr, Türkiyede genç nüfusun en fazla olduu ehirlerin banda gelmektedir. Deerlendirilmesi gereken büyük bir potansiyel ve bo braklan büyük bir alan var.

Hemehrilerimize Hak Ettikleri Eitimi Salyoruz

Yarnlarn baarl, mutlu ve müreffeh gençlii için bu alan eitimle kapatmalyz, onlara hak ettikleri kaliteli eitimi salamalyz. 21.yüzyln dünya vatandalarn yetitirme yolunda eitimde daha fazla frsat eitlii yaratabilmek amacyla yola çkan Bilnet Okullar, Türkiyenin dünyaya açlan aydnlk yüzüdür. Bilnet markasyla Diyarbakrda yarnlarn umudu olacak gençleri yetitirmek en büyük hedefimiz olacak. Tüm hemehrilerimizin desteini ve ilgisini bekliyoruz. diye konutu.

çocuklar gelecee hazrlamann tek ve en iyi yolunun, onlarn alaca eitimin kalitesini arttrmak olduuna inandklarn belirten Bilnet Okullar CEOsu Faruk Tatar, Bilnet Okullar olarak eitim kalitemizi Türkiyenin dört bir tarafna yaymak ve eitimde yarattmz kaliteyi ülkenin her yerine tamak istiyoruz. dedi.

Bilnet Okullar olarak eitimi 12 aya yaydk

Bilnet Okullarnda eitimi 12 aya yaydklarn belirten Tatar, Milli Eitim Bakanlmzn bize verdii müfredata sadk kalyoruz. Ancak yl boyunca velilerimizi ve çocuklarmz bo brakmyoruz. Özellikle çalan ebeveynler açsndan bakldnda bu ciddi bir fayda salyor. Bu farkndalkla biz Bilnet Okullar olarak dünya vatanda yetitirme vizyonuyla hareket ediyor, tüm stratejimizi bu bak açsyla belirliyoruz. dedi.

Doru Eitimle Doru Gelecek

Tatar, Doru Eitimle Doru Gelecek mottosu ile tüm kampüslerimizde eitim müfredatn sadece akademik alanda deil, kültürel ve sanatsal alanda tam donanml bireyler yetitirmenin yannda; yabanc dil becerileri, yenidünyann olmazsa olmazlar, kodlama, STEM, robotik, maker gibi 21. yüzyl ihtiyaçlar dorultusunda hazrladk. Örencilerimizin, temel bilimlerin yannda; yabanc dil, spor, kültür, sanat ve teknoloji alanlarnda da kendilerini en üst seviyeye çkaracak bir eitim almalarn hedefliyoruz. çocuklarna ek eitim öretim hizmeti ve daha fazlasn aldrmak isteyen, benim çocuuma brakabileceim miras, ona verebileceim eitim yatrmdr diyen herkesin kapsnn açk olduu eitim kurumlardr. Bu anlayla eitim yolumuza Bilnet Okullar Diyarbakr Kampüsü ile devam ediyoruz. Diyarbakr bizim için önemli bir bölgedir. Tarihe ve medeniyetlere beiklik etmi olan bu kentimize büyük önem veriyoruz. Yeni dönemde eitime önemli yatrm yapan Sayn Bilal Kadayfçolu ile Diyarbakrn eitimde layk olduu noktaya gelmesini salayacaz. dedi.

Bilnet Okullar Hakknda

Bilnet Okullar vizyonunu öyle açklyor;Bilnet Okullar ana kucandan yükseköretim basamana kadar geçen süreçte çan eitim stratejileri, teknoloji ve yöntemlerini kullanarak gelecee yön verebilen evrensel düünebilen ilgi yetenek ve hedeflerine uygun Atatürk ilke inklaplarna bal mutlu ve üretken bireyler olarak yetitirme vizyonuna sahiptir. Her çocuk yaratcdr ancak ondaki yetenekleri bulup çkarmak iyi bir eitim kadrosuyla mümkündür. Bilnet Okullar bu anlayla

Anaokulu, lkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesiyle tüm Türkiyede Bilfen irketler Grubunun yeni okul markas olarak eitim öretime devam etmektedir.

Ana Sayfaya Git