Sur'da uçurtma şenliği düzenlenecek

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Sur ilçesinde bulunan tarihi Kırklardağı bölgesinde uçurtma şenliği düzenleyecek.

Haberler 28.09.2017 - 09:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Uçurtma enliinde çocuklar, uçurtmalarn öretmen ve ebeveynlerinin eliinde Krklarda semalarnda Bal Ars ve Dü Kelebeklerinin hayal dünyasnda müziklerle dans ettirecek. Belediye çalanlar ve Dü Kelebekleri oyunun yazar Asmin Nimet Singez, projeyle ilgili sunum yapacak.

enlik kapsamnda ikramlar, yüz boyama, müzik, dans gibi günün anlamna uygun renkli anlar da yaanacak.

Uçurtma enlii

Bal Ars ve Dü Kelebekleri Projesi kapsamnda hazrlanan etkinlikte dezavantajl, terör maduru çocuklar, kendilerinin hazrlayaca uçurtmalar uçurmann heyecann yaayacaklarn anlatan Kültür Sosyal ler Daire Bakanl Kültür Müdürü Aziz Altun, çoçuklarn hayal dünyasndaki kahramanlarla, dü kelebeklerindeki kahramanlar bir araya getirip çocuklar mutlu etmek istediklerini söyledi.

çocuklar için yaptklar bu enliin bir ilk olduunu ve devamnda böyle projelere devam edeceklerini dile getiren Altun, 29 Eylül saat 14.00te düzenlenecek olan Bal Ars ve Dü Kelebekleri Uçurtma enliine kentte yaayan küçük, büyük herkesi davet ederek içlerindeki çocuu seven herkesi enliklerine beklediklerini kaydetti.

Ana Sayfaya Git