Sürpriz yumurta oyuncakları dijitale taşındı

Yumurta formundaki şekli ve içinden çıkan sürpriz oyuncaklarla bilinen Kinder Joy, oyuncaklarını dijitale taşıdığı uygulaması APPLAYDU’yu tanıttı. Uygulama ile 4–9 yaş arası çocuklara üç boyutlu yeni bir oyun deneyimi sunulması amaçlanıyor.

Haberler 18.11.2020 - 10:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kinder Joy, artrlm gerçeklik ile oyuncaklar dijitale tad yeni oyun uygulamas olan APPLAYDUyu tantt. Oxford Üniversitesi Eitim Bölümünün hazrlad akademik klavuz ve Gameloft ibirliiyle gelitirilen uygulama, ebeveynlerin ve çocuklarn birlikte oynayp kefederek kaliteli zaman geçirebilecekleri ücretsiz bir oyun deneyimi sunuyor. Uygulama ile Kinder Joyun içinden çkan oyuncaklar, trtkl oyuncak kutucuklarnn uygulamaya okutulmasyla dijitale tanyor. 49 ya aras çocuklara üç boyutlu yepyeni bir oyun deneyimi sunmay amaçlayan uygulamada, kullanlan ortamn, karakterlerin ve hikyelerin, çocuklarn hayal güçlerini gelitirerek yeni eyler örenmeye tevik edecek ekilde tasarland bildirildi.

EBEVEYN KONTROL ÖZELLNE SAHP

Marka tarafndan yaplan açklamada uygulamann reklam ve satn alma içermeyen, aileler için güvenli ve kontrollü bir ortam saladna dikkat çekilerek, Ebeveynlerin gönül rahatlyla kullanabilmeleri için çocuklarnn geliimlerini gösteren aktivite raporu ve ayarlanabilen zorluk derecesi gibi Ebeveyn Kontrol özelliklerine de sahiptir. Uygulama, tüm aile bireylerinin birlikte kullanmna olanak verecek ekilde tasarland. Bunun yan sra, uygulama ayn zamanda çocuklarn kendi kendilerine elenmelerini de garanti altna alacak siber güvenlik mekanizmalarna sahiptir. Oxford Üniversitesi Eitim Bölümü, çocuklarn matematik ve motor becerileri ile okuma, yazma ve hafza gücü gibi kavramsal yeteneklerini kullanp gelitiren bir oyun gelitirilmesi hedefi dorultusunda uygulamaya özel bir klavuz da hazrlad ifadelerine yer verildi.

BUGÜNÜN MUTLU çOCUKLARI YARININ MUTLU YETKNLER OLACAK

Kinder olarak, bugünün mutlu çocuklarnn, yarnn mutlu yetikinleri olacana inandklarna vurgu yapan Ferrero Türkiye Genel Müdürü Azmi Gümülüolu,Uygulama ile çocuklarn hayal güçlerini ve yaratclklarn destekleyerek, aileleriyle birlikte keyifli zaman geçirmelerini hedefliyoruz. Kinder Joy Applaydu Uygulamas ile oyuncaklar dijitale tayoruz. Bundan böyle Kinder Joy deer teklifimiz; muhteem çikolatamz ve fiziksel oyuncamzn yan sra, sunduumuz Dijital Oyun Platformuolacak dedi.

FZKSEL VE DJTAL DÜNYA BR ARADA

Gameloft Marka birlikleri ve Reklamdan Sorumlu Bakan Yardmcs Alexandre Tan ise Bu projeyi gerçee dönütürmek için Kinderle ortak çalmaktan gurur duyuyoruz. Geleneksel oyun deneyimiyle fiziksel ve dijital dünyay bir araya getirerek ailelere yeni bir elence alan oluturmay hedefleyen bir uygulama yaratmak için 20 yllk oyun deneyimimizi Kinder markas ve onlarn çok sevilen oyuncaklaryla bir araya getirmek inanlmaz diye konutu.

Uygulamann uygulama maazalarndan ücretsiz olarak indirilebildii ve Android 4.4 ve iOS 12 ve sonras yazlmlar kullanan tüm Android ve iOS cihazlarnda kullanlabildii bildirildi.

Ana Sayfaya Git