Süslenen duvar hayran bırakıyor

Muş Valisi Gündüzöz, öğrencilerin süslediği güvenlik duvarını inceledi.

Haberler 16.11.2019 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mu Valisi lker Gündüzöz, ehit Yücel Kurtolu Güzel Sanatlar Lisesi örencilerinin ehit polislerin yan sra Türk bayra, zrhl araçlar ve helikopter resimleriyle süsledii güvenlik duvarn inceledi.

Lisede eitim gören 35 örencinin, sosyal sorumluluk projesi kapsamnda, Bölge Trafik Denetleme ube Müdürlüünün 57 metre uzunluundaki güvenlik duvarnda geçen hafta balatt yal boya resim çalmas tamamland.

Örenciler, duvara, aralarnda makamnda ehit edilen Rize Emniyet Müdürü Altu Verdinin de bulunduu ehit polisler, gaziler ile Türk bayra ve polislerin kulland zrhl araçlarn resimlerini çizdi.

- Bo duvar, anlaml bir duvar haline geldi

Yaplan çalmay inceleyen Gündüzöz, gazetecilere yapt açklamada, örencilerin çok güzel bir çalmaya imza attn söyledi. Güvenlik duvarnn çok güzel bir görünüme kavutuunu belirten Gündüzöz, öyle konutu:

Gençlerimizi yoruldu. Tatilden sonra da frçay sallamaya devam edecekler. Gençliimizin ne kadar yetenekli olduunu, yönlendirilirlerse ne kadar iyi sonuçlarn ortaya çkacan hep birlikte görüyoruz. Örenci ve öretmenler burada bir emek sarf etti. Gerçekten kentimizde bir farkndalk oluturan duvar oldu. Düz duvar çok anlaml ve hikayesi olan duvar haline geldi. Önemli olan bu kaynamay salamak, Muumuza kalc bir eser brakmakt. 57 metre uzunluundaki bu duvarn resim çalmas bitti. Bundan sonra Jandarmann duvarn boyayacaz.

Örencilerin emeklerini ortaya koyduunu, souk havada eldivenle çalmaya devam ettiklerini vurgulayan Gündüzöz, salanan birlik ve beraberliin sürmesini diledi.

- Vefa borcumuzu ödemek istedik

Örencilerden Betül Özkan ise ehit polislerin resmini duvara çizdiklerini anlatarak Resim çizerken çok üüdük ama elenceli vakit geçirdik. Ortaya çok güzel eserler çkardk. Bundan da çok mutluyuz. diye konutu.

Beyzanur Hamarat ise zaman zaman üümelerine, yorulmalarna ramen çalmaya devam ettiklerini kaydederek Polislerin resimlerini ölümsüzletirmek için buradayz. Resim çizerek vefa borcumuzu ödemek istedik. dedi.

Ana Sayfaya Git