Tabletlerine kavuştular!

Milli Eğitim Bakanlığınca Hakkarili öğrencilere 850 tablet bilgisayar gönderildi

Haberler 23.12.2020 - 00:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Eitim Bakanlnca, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgn nedeniyle uygulanan uzaktan eitime eriim sknts yaayan Hakkarili örencilere datlmak üzere 850 tablet bilgisayar gönderildi.

l Milli Eitim Müdürlüünden yaplan açklamaya göre, bakanlk tarafndan gönderilen tablet bilgisayarlar, düzenlenen programla lçe Milli Eitim Müdürleri ile okul müdürlüklerine teslim edildi.

TABLETLER ULATIRILDI

l Milli Eitim Müdürü Bilal Gür, tablet bilgisayarlarn Milli Eitim Bakanlnn planlad datm stratejisi çerçevesinde ilçe müdürlükleri ve okul yönetimleri tarafndan en ksa sürede örencilere ulatrlacan söyledi.

Eitim faaliyetlerine katklarndan dolay Vali ve Belediye Bakan Vekili dris Akbyka teekkür eden Gür, unlar kaydetti:

Bakanlmz tarafndan tedarik edilerek ilimize gönderilen tablet bilgisayarlar, resmi veriler dorultusunda oluturulan öncelik srasna göre ihtiyaç sahibi örencilerimize ulatrm olacaz. Teslim edilen tabletlerin içinde örencilerin canl ders ve EBA platformundan faydalanmalar için ihtiyaç duyacaklar aylk 25 GBye kadar internet paketi de yer alacak. Elbette datmlar bununla snrl kalmayacak. EBA portaln kullanma ve canl derslere katlm konusunda cihaz ve internete eriim sknts yaayan çocuklarmz için yerel yönetimler, özel sektör kurulular, sivil inisiyatiflerin destekleri devam ediyor. Katkda bulunan tüm hayrseverlere ükranlarm sunarm.

Ana Sayfaya Git