Takdir belgesi sözünü tutan öğrencilere bisiklet

Van’ın Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, Şehit Kıvanç Cesur Ortaokulunda okuyan ve takdir belgesi getiren 4 öğrenciye bisiklet hediye etti.

Haberler 11.06.2018 - 08:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Okulun 6. snfnda okuyan Ekin Bilicitürk, Rozarin nceay, Zeynep Otman ve Seher nceay adl örenciler, birinci sömestri tatilinden sonra okullarn ziyaret eden Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Tekin Dundar ile bir süre görümülerdi. Takdir belgesi alabilmeleri halinde kendilerini bisiklet alnmasn isteyen kz örencilere, Kaymakam Dundar da duyarsz kalmayarak baar elde etmeleri halinde bisiklet alacann sözünü vermiti.

BSKLETLER DAITILDI

Karneleriyle birlikte takdir belgelerini de alan kz örenciler, Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Dundar makamnda ziyaret ederek ettiler. Aldklar takdirnamelerden dolay örencileri tebrik ederek baarlarnn devamn dileyen Dundar, Sömestri tatilinin bitiminden sonra ehit Kvanç Cesur Ortaokulumuzda yaptmz ziyarette, 4 örencimiz bana gelerek takdir belgesi alrsak bize bisiklet alr msnz? Demesiyle bende alacamza dair söz verdim. Okullarmzn kapanmasyla birlikte 4 örencilerimiz karne ve aldklar takdir belgeleriyle birlikte ziyaret geldiler. Aldklar baar belgelerini masama brakarak, sözlerinde durduklarn ve bisikleti hakkettiklerini söylemeleriyle üzerine bizde bisikletlerini teslim ettik. Bisiklete binerek evlerine gittiler. Bu tür baarlar bizleri gururlandryor. Bu bölgemizin örencileri de istedikleri zaman istedikleri baarya ulaabilirler. Dier örencilerimiz de Ekin, Rozerin, Zeynep ve Seherin baarsn örnek alabilirler. Bizde çaldran Belediyesi ve kaymakaml olarak eitim öretime ciddi anlamda katklar sunduk. Eitim öretimin daha güzel bir ortamda yaplmasna büyük katk sunduk. Her alanda baarlar elde ettik. nallah bundan sonra da bu baarlarn devam gelecektir. Bu dört örencimizi tebrik ediyor, baarlarnn devamn dilerken, aldklar bisikletlerle yaz tatilinde kazasz belasz binmelerini temenni ediyorum dedi.

Ana Sayfaya Git