Tatil akademisi!

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yaklaşırken öğrenciler de üniversite ve bölüm seçimi için araştırmalar yapıyor.

Haberler 22.01.2020 - 09:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbul Geliim Üniversitesi (GÜ) 20-24 Ocak tarihleri arasnda çeitli uygulamal derslerle, hedef belirleme sürecinde olan lise örencilerini kampüsünde arlyor. GÜ 2020 Liseler Sömestr Tatil Akademisi ad verilen programa 11inci ve 12nci snf lise örencileri katlabiliyor.

Örencilerin istedikleri bölümler ile hedefledikleri bölümlerin ayrmn çok iyi yapamadn ifade eden GÜ Mütevelli Heyeti Bakan Abdulkadir Gayretli, stekleri hedeflere dönütürmek gerekiyor. Bunun için de eyleme geçmek önemli. Gençler sahip olduklar yeteneklerle ulaabilecekleri hedefler belirlemeli. GÜ olarak örencilerin hedeflerini belirlemelerinde yardmc olmaya ve onlarn kariyerlerini planlarken yanlarnda olmaya, destek olmaya önem veriyoruz dedi.

TATL AKADEMS

Ebeveynlerin, çocuklarnn hedeflerini yok saymamas gerektiine vurgu yapan Gayretli, Aileler ulaamadklar hedeflere çocuklarn yönlendirmemeli, ulaamadklar hayalleri çocuklarna dayatmaya çalmamal. çocuklar kendi geleceklerini kendileri belirlemeli. çocuklara seçme haklarn tannmal, hayatlarn yönetmelerine izin verilmeli diye konutu.

GÜ Mütevelli Heyeti Bakan Abdulkadir Gayretli, Örencilerin kariyer haritalarn belirlemede yardmc olacak bir program hazrladk. 11inci ve 12nci snf lise örencileri, üniversitede okumay düündüklerini bölümün uygulamal derslerine katlabiliyor, fikir sahibi oluyor ve eleniyor diye konutu.

Katlmn ücretsiz olduu akademinin bavuru ve kayt ilemleri ise üniversitenin web sayfas üzerinden yaplabiliyor.

GÜ 2020 Liseler Sömestr Tatil Akademisi programnda örencilerin deneyimleyebilecekleri dersler ise u ekilde sralanyor:

Kariyer Belirleme,Genel Cimnastik, Uçak Mühendislii,Beslenme Eitimi ve Danmanl,lkYardm Uygulamalar, Fizyoterapi ve Rehabilitasyonda Tedavi Hareketleri, Uçak Bakm Uygulamalar, Gastronomi, Robotik Programlama Eitimi, Psikoloji Bölümü, Radyo Televizyon ve Sinema, Grafik Tasarm ve Fotoraf Eitimi.

Ana Sayfaya Git