Tatlıcı'da mezuniyet!

Şeyhmus Sultan Tatlıcı Anadolu Meslek Lisesinde, mezuniyet çoşkusu yaşandı. İl Milli Eğitim Müdürü Aslan velilere seslenirken, "evlatlarının bugün nasıl böyle mutlu anlarını yaşıyorlarsa Allah bir ömür boyunca hep huzurlu ve mutlu anlar yaşarsınız" diye temennide bulundu.

Haberler 25.05.2017 - 07:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar lçesi eyhmus Sultan Tatlc Anadolu Salk Meslek Lisesinde 2016-2017 Eitim ve Öretim Ylnda tamamlayan örenciler için mezuniyet töreni düzenlendi.

Büyükehir Öretmenevi ve ASO Toplant Salonunda gerçekletirilen törene, l Milli Eitim Müdürü Hasan Aslan, l Milli Eitim ube Müdürü Ramazan Tekdemir, Okul Müdürü Rdvan Altay, öretmenler, örenciler ve veliler katld.

Sayg Duruu ve stiklal Maryla balayan törende ilk olarak Okul Müdürü Rdvan Altayn okulda gerçekletirilen çalmalar hakknda bilgi vermesinin ardndan konua l Milli Eitim Müdürü Aslan öyle dedi;

MEZUNYET SEVNC

Deerli anne-babalara diyorum ki; evlatlarnn bugün nasl böyle mutlu anlarn yayorlarsa Allah bir ömür boyunca hep huzurlu ve mutlu anlar yaarsnz. Büyüklerimiz ne zaman Nereye gidiyor bu gençlik? diye hayflandklarnda ben gelecee daha umutla ve güvenle bakyorum. çünkü gençlerimizi gün geçtikçe deerlerine sahip çkan, vatan ve milleti için çalan geleceimizin gerçek sahipleri olarak görüyorum. Özellikle salk okuyan örencilerimize tavsiyem, iinizi severek yapn. Gelen hastalara sert davranarak, onlarn yaadklar aclarn artmasna yol açacak davranlardan uzak durun. Vicdann kaybetmi insan, iflas etmi her eyini kaybetmitir. Bu meslein bilincinde, empati yaparak hastalarnzla yakndan ilgilenen birer salkç olmanz temennisiyle hepinize bundan sonraki yaamnzda baarlar diliyorum.

Konumalarn ardndan okul birincisi örenciye ödülü verildikten sonra mezun örencilerle okuyan örenciler arasnda bayrak ve okul flamas devir-teslim töreni yapld. Tören örencilerin hazrlad etkinliklerin sergilenmesinin ardndan kep atma töreniyle son buldu.

Ana Sayfaya Git