Taylan’a sürpriz!

Diyarbakır'da okul harçlığı için sokaklarda simit satan küçük Taylan’a Bilinç Çocuk Tiyatro Topluluğu, Meva Sanat Atölyesi ve Çocuklar Üşümesin Platformu tarafından doğum günü sürprizi yapıldı. Gençler tarafından simit satarken alınan Taylan, bir kafede düzenlenen organizasyonla unutulmaz bir gün yaşadı.

Haberler 07.05.2019 - 10:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bilinç çocuk Tiyatro Topluluu, Meva Sanat Atölyesi ve çocuklar Üümesin Platformu, hafta sonlar okul harçl için sokaklarda simit satan küçük Taylann daha önce hiç doum günü kutlamadn ve 5 Maysta 8 yana gireceini örendi. Bunun üzerine gençler, bir kafede hazrlk yapt. Kafede süsleme yapp, palyaço klna giren gençler, Taylan çarp ya gününü kutlad.

HAYATINDA LK DEFA DOUM GÜNÜ

Hayatnda ilk defa mum üfleyip doum günü kutlayan Taylan, ardndan gençlerle dans edip çeitli oyunlar oynayarak unutulmaz bir gün geçirdi.

Etkinlii gerçekletiren çocuklar Üümesin Platformu üyeleri, Taylan ile keyifli anlar yaadktan sonra hediyelerini simit tepsisine koyup alklarla uurlad. Topluluk üyeleri, tevik ve toplumsal duyarll arttrmay hedeflediklerini belirterek bu tür organizasyonlarla çocuklarn yanlarnda olmaya devam edeceklerini söyledi.

Ana Sayfaya Git