Teknokent bitiriliyor!

Batman Üniversitesi Teknokent'te fiziki gerçekleşme yüzde 85'e ulaştı

Haberler 20.10.2021 - 05:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

nas süren Batman Üniversitesi Teknokentte fiziki gerçekleme yüzde 85e ulat.

Rektör Prof. Dr. dris Demir, yapt açklamada, Batman Üniversitesi Teknokentin kendisini gelitirmek isteyen firmalara büyük olanaklar salayacan söyledi.

Teknokentte ina çalmalarnda sona yaklalrken, firmalarn da bavuru sürecinin baladn ifade eden Demir, projenin 2022 ylnn banda inas tamamlanarak, faaliyete balanmasnn beklendiini aktard.

FZK GERçEKLEME

Demir, bavurularn baladna iaret ederek, Hakem heyetinde iki farkl firmann projeleri deerlendiriliyor. Bir firmann deerlendirme süreci tamamland. Bir dierinin de önümüzdeki yakn bir zaman dilimi içerisinde tamamlanmasn hakemlerden gelecek raporlar çerçevesinde bekliyoruz. dedi.

Teknokentin tamamlanmasyla bölgedeki bütün giriimcilere hitap edeceini dile getiren Demir, unlar kaydetti:

En yakn teknokent Diyarbakrda. Batman Üniversitesi Teknokent giriimcilere ilemlerini gelitirmeleri konusunda hangi teknolojilerin öncelenmesi gerektii konusunda yol gösterecek. Batmanda enerji firmalar younlukta. Batman Üniversitesi Teknokent enerji firmalarnn yan sra eitim teknolojileri alannda kendilerini gelitirmek isteyen firmalara da büyük olanaklar salayacak. irketler dnda akademisyenler ve örenciler için de önemli imkanlar salayacak. Batman Üniversitesi örencilerine staj imkanlarndan tutun da istihdam imkanlar salanmas açsndan da büyük önem tayor.

Ana Sayfaya Git