Telafi eğitimi ne zaman olacak? Yüz yüze eğitim ne kadar sürecek?

Yüz yüze eğitim kaç hafta olacak? Korona virüs akabinde Eylül ayında açılması planlanan eğitim öğretim yılı için ilk olarak telifi eğitimi verileceği Ziya Selçuk tarafından açıklandı. Peki telafi eğitimi ne zaman olacak? Telafi eğitimi ile ilgili detaylar haberimizde.

Haberler 25.05.2020 - 13:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yüz yüze eitim kaç hafta olacak? Korona virüs akabinde Eylül aynda açlmas planlanan eitim öretim yl için ilk olarak telifi eitimi verilecei Ziya Selçuk tarafndan açkland. Peki telafi eitimi ne zaman olacak? Telafi eitimi ile ilgili detaylar haberimizde.

Milli Eitim Bakan Ziya Selçuk, Öretmenlerimiz younlatrlm bir ekilde telafi eitimi verecekler. Bu telafiyi, Destekleme Yetitirme Kurslaryla yl içinde de devam ettireceiz. ifadesini kulland.

Bakanlktan yaplan yazl açklamaya göre Selçuk, meslektalaryla yüz yüze bulumaya gidemedii illere dijital imkanlarla ulamaya devam ediyor.

Bu kapsamda video konferansla 14üncüsü yaplan Ziya Öretmen ile Eitim Bulumalarnn bu seferki dura Mardin oldu.

Bulumada Bu zor günlerde öretmenler olarak bizler toplumun yaralarn sarmaya gayret gösteriyoruz. diyen Milli Eitim Bakan Selçuk, daha iyisini yapmaktaki çabalar için meslektalarna teekkür etti.

Ana Sayfaya Git