TEOG başarısına Vali Aksoy'dan ödül!

TEOG'da başarı gösteren 19 öğrenciye İl Valisi Aksoy'dan, tebrik geldi.

Haberler 18.02.2017 - 09:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

M. Emin FDAN

DYARBAKIR-l Valisi Hüseyin Aksoy, Temel Eitimden Ortaöretime Geçi (TEOG) snavnda sorularn tamamn doru cevaplayan 19 örenciyi gösterdikleri baardan dolay tebrik etti. Vali Aksoy, baar belgesi verip, örencilere kitap hediye etti.

Valilik toplant salonunda düzenlenen programa Vali Aksoyun yan sra Vali Yardmcs Sercan Gökdemir, l Milli Eitim Müdürü Hasan Aslan, l Milli Eitim Müdürlüü Yöneticileri, okul müdürleri, öretmenler, TEOGda baarl olan örenciler ile velileri katld. Örencilerden Asmin Kaya, Vali Aksoya bir buket çiçek takdim etti.

TEOGDAK BAARI

Programda, Vali Aksoyu bilgilendiren l Milli Eitim Müdürü Hasan Aslan, 2016-2017 eitim ve öretim ylnda 33000 örencimiz TEOG snavna girmitir. Bu örencilerden 19 örencimiz sorularn tamamna doru cevap vererek Türkiye birincileri olmutur. 350 örenci ise sadece 1 yanl yapmlardr dedi.

ALLELERE TEBRK

Eitimde baar grafiini her geçen gün artran Diyarbakrn TEOG snavnda gösterdii baarya dikkat çeken Vali Aksoy ise unlar söyledi. Sevgili çocuklar, deerli öretmen arkadalarm, deerli velilerimiz ho geldiniz. TEOG snavnda ilimizde en üst derecede baar gösteren örencilerimiz ile bir arada olmak, onlara tebriklerimizi iletmek üzere bugün bir aradayz. Ben bütün sorular tam olarak cevaplayan bütün örencilerimizi kutluyorum, tebrik ediyorum. Onlara bu imkn sunan, bu baarlarnn arkasnda yer alan öretmenlerine, okul müdürlerine teekkür ediyorum. En önemli teekkürü de anne ve babalarna, velilerine ediyorum. çünkü onlarn ilgisi destei olmadan örencilerimizin bu baary yakalamalar mümkün olmazd. Bu boyutuyla da baktmzda bir bütün olarak herkesin bir katks var. En önemlisi bu çalmalar ortaya koyan siz deerli örencilerimiz. Bu anlamda ben hepinize baarlar diliyorum. Sizleri tebrik ediyorum. Bu baarnzn bundan sonraki süreçte de artarak devam etmesi bizim en önemli beklentimiz. çünkü bizim bulunduumuz bu koltuklarda yllar sonra sizler olacaksnz.

YARININ BÜYÜKLER

Bunun için de kendinizi iyi yetitirmeniz büyük önem tayor. Bizler de u anda yönetici kadrosunda bulunan kiiler olarak, sizlerin en iyi ekilde yetimesi ve gelecee hazrlanmas konusunda görev ve sorumluluklarmz var. Bu anlamda sizleri ne kadar iyi yetitirebilirsek görevimizi o kadar iyi yapm oluruz. Sizlerin bu anlamdaki baars bizleri son derece mutlu edecek ve gelecee daha umutla bakmamza da frsat vermi olacak.

Vali Aksoy, TEOG Türkiye birincilerine Baar Belgeleri ve Hediyelerle ödüllendirdikten sonra örencilerle sohbet ederek günün ansna toplu olarak fotoraf çekildi.

Ana Sayfaya Git