TEOG öğrencisine Başkandan jest!

Bismil Belediyesi, TEOG'a giren ve kırsal mahallelerde oturan 450 öğrenci için sinema etkinliği düzenledi.

Haberler 30.04.2017 - 08:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bismil Belediyesince, Temel Eitimden Ortaöretime Geçi Snavna (TEOG) giren ve krsal mahallelerde oturan 450 örenci sinemaya götürüldü.

Bismil Belediyesi Kültür ve Sosyal ler Müdürlüünce düzenlenen etkinlie, okul müdürleri, öretmenler, kurum amirleri, krsal mahallelerde oturan ve TEOGa giren 450 örenci katld.

çileri Bakanlnca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamnda Bismil Belediye Bakan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Turgay Gülenç, kültürel ve sanatsal faaliyetlerin hayat anlaml kldn ve insan zihnini güzelletirdiini söyledi.

Gülenç, Okullarmzn ihtiyaçlarnn yannda örencilerimizin ihtiyaçlarn karlamak da çok önemli. Onun için örencilerimizin katlabilecekleri sosyal aktivitelere çok önem veriyoruz. Amacmz, çocuklarmz mutlu etmek. dedi.

BAKANDAN JEST GELD

Bismil Belediyesi Kültür ve Sosyal ler Müdürü Turna Aydn da çocuklarn yüzünü güldürmek amacyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti.

Sinemann, çocuklarn zihinsel, duygusal ve toplumsal geliiminde önemli ilevi olduunu aktaran Aydn, Bu amaçla TEOGa giren ve krsalda yaayan örencilerimizi sinemayla buluturarak buna katkda bulunmak ve çocuklarn hayal güçlerini beslemek istedik. Frsat buldukça bu projelerimizi artrarak devam edeceiz. ifadelerini kulland.

Etkinlie katlan örenciler ise çok mutlu olduklarn aktararak, ilk defa sinemada film izlemenin heyecann yaadklarn dile getirdi.

Örenciler, çok güzeldi ve çok elendik. Bizi mutlu etti. Allah ondan raz olsun, bakanmza çok teekkür ederiz. dedi.

Ana Sayfaya Git