TESSEP Batman’da “Aile Okulu” projesini başlatıyor

Tesettür Seferberliği Platformu (TESSEP) Genel Merkezi tarafından Türkiye’nin farklı illerinde başlatılan “Aile Okulu” projesi kapsamında Batman’da da gençlere yönelik evliliğin önemine dikkat çekmek amacıyla bir dizi program düzenleniyor.

Haberler 10.03.2022 - 00:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TESSEP Batman l Temsilcilii tarafndan yaplan yazl açklamada, genç evliler, yeni evlenenler ve evlilik çanda olanlara yönelik balatlan Aile Okulu projesi kapsamnda toplumun slah, ihya ve inas için aile kurumunu güçlendirmek gayesiyle iki haftalk bir program düzenlenecei bildirildi.

Açklamada, eitimci, yazar, aile eitmenleri ve psikolojik danmanlar tarafndan Batman Peygamber Sevdallar Dernei Konferans Salonunda, 12 Mart Cumartesi günü saat 14.00da balayacak olan çok kapsaml programa tüm genç bayanlarn katlm göstermesi çarsnda bulunuldu.

Kayt yapan her katlmcya belge verilecei belirtilen açklamada, program sonunda düzenlenecek yarmada dereceye girenlere ise ödüllerin verilecei kaydedildi.

TESSEP Batman l Temsilcilii, açklamada son olarak u ifadeleri kulland: Aile Okulu; salkl evliliklerin ve aile saadetinin oluturulmasna, var olan saadetin pekitirilmesine ve saadeti dareynin sürdürülmesine katk sunacaktr inallah. Bu vesile ile evlilik çana gelmi genç kzlarmz, yeni evlenmi gençlerimizi bu programa davet ediyoruz.

Ana Sayfaya Git