Tiyatro Festivali

Diyarbakır Belediyesi, kentteki tiyatro sanatını geliştirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla 1. Şehir Tiyatroları Festivali düzenliyor. 28 Mayıs’ta başlayacak festival, 3 Haziran’da sona erecek.

Haberler 24.05.2018 - 09:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda sanatsal faaliyetlerin artrlmas için çalmalarn sürdüren Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Kültür ve Sosyal ler Daire Bakanl, 1. ehir Tiyatrolar Festivali düzenleniyor. Bu yl ilk defa düzenlenecek olan ve geleneksel hale getirilmesi düünülen 1. ehir Tiyatrolar Festivali 28 Maysta balayacak. Birçok tiyatro oyunun sergilenecei festivalde ayrca söyleiler ve atölyeler de düzenlenecek.

28 Maysta Diyarbakr Büyükehir Belediyesi ehir Tiyatrolarnn Beyaz oyunu ile balayacak festival, Kültür ve Kongre Merkezinde 3 Haziranda Alanya Belediyesi ehir Tiyatrosunun Derya Gülü oyunu ile tamamlanacak.

Festivalde birçok oyun sahnelenecek

1. ehir Tiyatrolar Festivalinde Diyarbakr Büyükehir Belediyesi ehir Tiyatrolarnn Beyaz, Bodrum Belediyesi ehir Tiyatrosunun Seferi Ramazan Beyin Nafile Dünyas, stanbul Büyükehir Belediyesi ehir Tiyatrolarnn ahane Züürtler, anlurfa Büyükehir Belediyesi ehir Tiyatrosunun Komu Köyün Delisi, Denizli Büyükehir Belediyesi ehir Tiyatrosunun Kamyon, Tiyatro Pann Üreten Köy Müzikali, Doaçlama A..nin Korsan DVD, Mersin Büyükehir Belediyesi ehir Tiyatrosunun Naa- Muhteremler, Antalya Büyükehir Belediyesi ehir Tiyatrolarnn Kafatas, çorum Tiyatro Tiratn Napolyon, Alanya Belediyesi ehir Tiyatrosunun Derya Gülü oyunlar sahnelenecek. Festivalde oyunculuk, dans, drama ve Karagöz atölyeleri açlacak ve çeitli söyleiler de düzenlenecek.

Ana Sayfaya Git